KaptanMC isimli üyenin son etkinliği

• KaptanMC
    KaptanMC, Kaşlarımı inceltmek istiyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bence gayet normal ne abartiyonuz sadece bi tik gurler o kadar gur ile kalin farkli ne bekliyonuz ? Amerikali veya Asyali degiliz biz Anadoluluyuz Normal...
    • Ekran görüntüsü 2026-01-15 171530.webp
    • Ekran görüntüsü 2026-01-15 171604.webp
  • KaptanMC
    KaptanMC, Doğalgaz faturamız 11 bin ₺ gelmiş başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam Faturanizin uzerindeki Firma'nin adina bakin once (muhtemlen igdas'tir ama yinede bakin once bi Sonra Google musteri hizmetleri numarasini sorun Sonra...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Hadi herkes ilk ekran kartını yazsın başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ismini Hatilamiyorum ama ilki 2015 yilinda 128mb veya 256mb 'ti Sonraki 2021 yilinda GT 430 2GB'ti Sonuncusu ise 2025 RX 580 4GB Suan XD
  • KaptanMC
    KaptanMC, 6700xtden rtx 5060a gecılır mı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Sorununuz Cozulduyse bos verin hocam belkide dedigim gibi oyunalrda zaten olan bir sey ama daha once dikkatinizi cekmiyordu ama suan 1 kere dikkatinizi...
  • KaptanMC
    O zaman sorun yoktur hocam Ayrica Yeni mi Windows 11'e gectiniz oyle anladim bir onceki cevabinizda ? eger oyleyse ve suan sorun yoksa kullanmaya devam...
  • KaptanMC
    KaptanMC, TRANSFORMICE hesaplarımı nerede satabilirim? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    O oyunun ne ara populer oldu ? Bi ara denk geldim sadece o kadar yani populer anlayisiniz ney bilmiyorum ama populer bir oyun degildi en azindan globalde...
  • KaptanMC
    Internette olmadiigna emin misiniz ??? Sinema cekimi ama izlemek istersenbirakiyom linki muhtemelen telegram grubunda falan orjinal hali vardir turkce...
  • KaptanMC
    Hocam baktim ama cok bir fark gormedim ama iste cyberpunk'ta bu sorun normalde oldugu icinde olabilir Simdi baktimda 4060TI ile denemisiniz GPU kaynakli...
  • KaptanMC
    hocam diyorum ya arc raiders'ta bile var bence bunun en buyuk sepbebi oyunalrda yapmis oldgunuz ayari iste su surekli 100'e cekiyrsunuz ya the forest''ada...
  • KaptanMC
    Cozumu Buldum Oyunu Yeniden yapmak XD Hocam Saka bir yana Keske once ingilzice oalrak reddit'te aratsaymissiniz bosa o kadar ugrastim Megersem genel bir...
  • KaptanMC
    Yani hocam bana video kalitesi haric normal gibi geldi yani bir kac yerde iste yoldaki desenin tam yuklenmedigi gozume carpti oda video kalitesinden...
  • KaptanMC
    Yani hocam bendeki videonun kalitesi bu Hatta aracin icindeki adama bakarsaniz daha iyi anlarsiniz hatta bu yine iyi daha kotuelri var cift tiklayip tam...
    • 1768336299144.webp
    • 1768336485661.webp
  • KaptanMC
    Yani yaklastikca kaybolmayi gormedim de Hocam yani benim gordugum video oyle hafif sikistirilmis falan degil ynai hareket edince goruntu bildiginiz 240p...
  • KaptanMC
    Hocam hic attiginiz video'yu izliyormusunuz ??? Yani gercekten o videodaki gibiyse yani olmus nasil desem Birakin oyunu videoda hareket ettigniz anda direk...
  • KaptanMC
    Fark ettim hocam yukarda yazdim sonrtadan zaten sebebini
Geri