Bağzen senin gibi İnsanlar Cahil mi yoksa Cahil Numarası mı yapıyor Anlamıyorum
(yasak olduğu için cahil dedim kast ettiğim şeyi anlamak zor olamsa gerek)...
Bu Yüzden İş İçin vs. Değilse Çok Pahalı ve gereksiz Özelliklere sahip sistem alınmamasını öneriyorum Çünkü bir şey yokken güzeldir varken artık zevk vermez...
Liseyi bitirince 3 yıl saha ertelem hakkın oluyır diye biliyorum 1 yıl geçmiş zaten 2 yıl daha ertelersin diye biliyorum
O değilde bende şuan 1.5 aydır...
İlk kez gireceksen Şunu bil Çok abartıyorlar O kadar’da Sor değil Hatta Sayısalı saymassan Çerez bence , Sayısal’da kolay normalde ama Soruyu hazırlayan...
Telefonun sorununu önce bir araştır bence. Garantisi varsa direkt garantiye yolla. Büyük ihtimalle çok ciddi bir şey değildir, en fazla ekran değişimi...
Bence fazla dert ediniyorsun. Üstüne iş yıkmaya çalışıyorlarsa kabul etme, bir şekilde reddet; yapmak zorunda değilsin.
Tartışma çıkarsa da “Haklısın abi”...
Bana’da 1200 TL kurulum ücreti alacaklarını söylediler. Neyse Ben de ‘Ookla mı, Sevgililer Günü mü ne kampanyası var, 6 ay falan’ dedim. O kampanyanın...
Hocam Bende Aradım Bu kampanya Sadece Turknet’in Kendi Alt yapısı olan bölgelerde geçerliymiş Diğer hatlar ğzerinden mesela TT üzerinden size internet...
Şaşırılacak bir şey yok Helede Kendşne Müzisyen’nin Kukkanmamış olabileceğini düşünen gitsin boğazda bedava köprü veriliyor onu alsın
Yani Yayıncıları...
Bu değil ğst sekmelerde Ya Oyun ksımına Gir orada akt başlıklarda Ekran ve Ekran Kartı gibi Seçenekler olacak 2’sinşn de SS’ini at
Ayrıca Gpu boşta mıydı...