Keşke En sonda parantez içinde yazdığımıda Okusaydın USB Anahtarını Normal dosyalar gibi Kopyala yapıştır veya taşı yapamazsın gerçi Bizimki biraz daha...
TYT ve AYT hiç çalışmayan ve Okukda sadece yatan ve sadece yazılım bildiğim için yazılım mühendisliği okuyup diploma almak için sayısal okuyan bir sayısalcı...
Muhtemelen Tahtayı açıp havalı gözükmeye çalışıyor
QR yerine bizimkiler Usb ile açıyordu Bende Kendi usb Hıcanın usb kopyalayacak (dolaylı olarka usb...
Hocam ısrarla mı anlamıyorsunuz 🥲
Diyorum ki Kasa içi ve dışı ekran alın veya almayın diye bir şey hiç bir zaman demedim size ben sadece Bu fiyat fazla...
Ben size demedim hocam Bakın 2’dir dediklerimi başka yere çekiyorsunuz Üstte başka arkadaş 800TL’ye nerde o 5” tir falan ben 2024 te 1800 vergiyle 2300 e mi...
Ben Size masanın üstüne ekran alın diye bir şey demedim ki ? Önce yazdığımj doğru mu okusanız hocam ?
Ben amerikada Masanın üstünde falan bunun tablet...
Şimdi adam haklı. PC’de bile 1080P’de DLSS ile vs. 8GB yeterli, 12GB olsa daha iyi ama 8GB sorun değilken; laptopta 8GB üstü önermeniz çok yanlış olmuş...
Hocam Yanlış anlamayın ama çok gereksiz olur 420hz ne demk yazık günah hocam o 360Hz olanların çoğu zayen Dandik marka model oluyor VA oluyor iyi bakın...
Hocam 1800TL den daha ucuza bulunuyor emin olun ırda sadece türkiyeyede gönderimi olan ürünler gözükür vpn ile amerikaya bağlanıp temu ve alibaba gibi...
Bu ürünler neden bilmiyorum ama TR’de aşırı pahalı, fahiş fiyata satılıyor.
Amerika’da vs. sistemi olanlar arasında yaygın aslında bildiğim kadarıyla...
Metni tamamen ben yazdım ama yazım hataları ve biraz karılık okduğu için Aİ düzenlettim ama çok uzun yazdığım için ai hata yapmış olabilir düzeltmeler...