Kobay faresi olmaya aday olmak istiyorsanız Güncelleyin ama Onun dışında Herhangi bir driver'i Güncellemeden önce 2 Hafta bekleyin en az Nvidia veya AMD...
Msi Afterburner’da 1-2 tik’i kapatman lazımdı hangileriydi hatırlamıyorum ama %0.1 Fos deıp girmesine sebep oluyordu
Hatta Türkiyede PC hocasının videosu...
HAHAHHAHAHAHAH
Öncelikle Araplar için göz Yaşı Döken Müslümandan kastın ney ? Mesela Ben Müslümanım ve Filistin içinde ,Doğu Türkistan İçinde ve Sudan...
Ben Sadece Türkiyedeki’ler türk demedim Sen Türkiyedeki Türklerin Çopu Araplaşmış Türk bu yüzden “ben çoğunuzdan daha türküm “ dedin.
Bende Müslümanlık...
Yani Hocam Şimdi uzatmanın anlamı yok Yani kabul edin adam gayet haklı Savunduğu şeyde
Sorun savunma şeklinde çok üsten ve alaycı ton kullanmış o kısımda...
Hocam Zaten diyorum ya Abartmadan Aklınıda kullanarak tabi iki yani şahsen biri zaten Ramazanda Oruçlu fakir’e karnını doyursun diye iftar vakti gelmeden...
Kolay Olmasınveya işimizi Kolaylaştırmıyor demiyor
Arkadaşın demek istediği Aİ düzgün kullanmalıyız Bizi tembelleştirecek şekilde değil
Yani mesela Direk...
Mobil uygulaması mı var ?
muhtemelen PWA’dan bahsediyorsundun Haberin olsun PWA Uygulama Değildir oda web sitesidir ama daha çok hibrit web sitesi olarak...
O konuda iki farklı ve birbirine zıt görüşüm var. Öncelikle şunu söyleyeyim: Her insanı kontrol edemezsiniz. Tıpkı “Müslümanım” diyen herkesin gerçekten...
Yanıtı Aİ’dan almana mı güleyim Osmanlının yaptığı iyiliği sahiplenmenize mi güleyim HHAAHHAA
Önce bir şeyi netleştirelim: 1918’deki Kafkas İslam Ordusu...
Büyük çoğunluğun farkında olmadan inandığını söylediğin başka din tam olarak nedir ?
Yani ehli sünnet vel cemaat veya sünnilikten bahsetmiyorsun değil mi...
İslamda Ameller niyetlere göredir hocam yani sizin niyetiniz orucu bozmak veya Fırsatçılık yapıp en son milisaniyesindeen yararlanayım demek değilse Merak...
Türkiye en beteri değil ama Evet İslam ülkeleri islama göre yaşamıyor İslamı kendi istekleri doprultusunda eyip büküyorlar mesela İran’a bakın Mut’ah...
6’liyim
Mezun Oldum Ama İstanbulda Çok iyi bir devlet üniversitesi veya %100 burslu yine büyük üniversitelerden birini hedefliyordum gelmedi 1 sene mezuna...
Ya Pardon suç Bende Müslüman olmayı Araplaşmak olarak Gören Bir Zihniyetle neyi tartışıyorum ben ya şimdi sen bizim arapları üstün ırk olarak gördüğümüzü...