KaptanMC isimli üyenin son etkinliği

• KaptanMC
    KaptanMC, 🔥İndirim MSI KASA PSU İNDİRİMLERİ başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ama benim frisby 650W psu 1 gün bile dayanamadı 2’ci oc yi açışımda yada kullanışım sırasında GG Ryzen 7 3800X ve GT 430 kullanıyordum o zamanlar Yani...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Hadi herkes Duvar kağıtlarını paylaşsın başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Şaka bir yana Hinata’nın Normal Desktop için Wallpaper’ları Çok azken ve çoğu Aİ iken Malesef Düşündüğümüz tarzda walpaperı hiç yok Anca Local Aİ ile vs...
    • 1774709164326.webp
  • KaptanMC
    KaptanMC, 🔥İndirim MSI KASA PSU İNDİRİMLERİ başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    A750BN o kadar iyi bir psu Değil Tier liste de C segmentinde yani giriş-Orta arası (tabi psu fiyatları kafayı yemiş oradı ayrı) Ayrıca içindeki fan ucuz ve...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Hadi herkes Duvar kağıtlarını paylaşsın başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hem evet hem hayır 😅
  • KaptanMC
    malesef Gösteremem Çünkü Forum bunu kaldıramaz (kısaca: Banlanırım😅)
  • KaptanMC
    KaptanMC, Spider-Man Brand New Day Türkçe Fragman başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ya Nedret etme Demiyelimde Yani Tom şansız bence Çünkü ondan önce 2 Efsane Geldi Tobey ve Andrew gibi 2 Mükemmel spidermen oynamış Yani çok üstüne gitmeyin...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Sahibinden dolandırıcılarına dikkat başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    RTX 3050’nin 8 GB’lık versiyonu mu varmış? 🤔 (TR’de ilk kez görüyorum.) Ama yine de RTX 3050’ye sıfır bile olsa bu paraları veren kafayı yemiştir. Ayrıca...
  • KaptanMC
    KaptanMC, İyi bayramlar Forum 🍬 başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    O nasıl harçlık mış istediği donanımı alıyor ? 😂 O kadar kalabalık sülalem var 300-400 belki veriyorlar “Toplam” 3 gün bayramda (19 yaşındayım XD)...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Ülkede ve dünyada spor fanatikliği başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Yanlış anlama; benim futbolla pek alakam yok, sadece milli maçlar ileri turlardaysa izlerim. Genel olarak maç, F1, e-spor ya da oyun yayını izlemeyi sevmem...
  • KaptanMC
    KaptanMC, Galatasaray şampiyonlar ligine veya etti başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Maç’a ilgim yoktur ama yani Berbat tı kimse ne top sürenilşyor ne topu ayağında tutabiliyor ne hücum yapıyor doğru düzgün Özelliklede fark ettim ki kimse...
  • KaptanMC
    KaptanMC, 3 lü prize 3 lü priz başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Şuana Kadar bir şey olmadığı olmayacağı anlamına gelmez Zaten olsaydı Sorun yaladığın için konu açarsın ve yeni priz önerisi istersin sorun olmadan Kaliteli...
  • KaptanMC
    Bende 120 gün var yparım 90 gün var yaoarım diyordum son 1 hafta kala Çalışmaya bi tık başladım son 1 gün kala gerçekten çalıştım ve mezuna kaldım sonra...
  • KaptanMC
    KaptanMC, 3 lü prize 3 lü priz başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bence Yapmayın Tavsiye edilmez hatta normalde Direk prize takmak önerirlir ama malum oriz yetersiz kaldığı ve kablo yetişmediğinde 3’lü vs kulkanıyoruz ve...
  • KaptanMC
    KaptanMC, İş hayatı nasıldır.? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Spor tavsiyesi ve motivasyon için teşekkürler :peepokalp:
  • KaptanMC
    KaptanMC, İş hayatı nasıldır.? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam merak ettim de, ayıp olmazsa şu an kaç yaşındasınız ve ne işle uğraşıyorsunuz?
Geri