arkadaşlar selam masaüstünde klasörde herhangi bir işlem yaparken her tuşa bastığımda ses geliyor çok rahatsız etmeye başladı format attım geçmedi klavyeyi değiştirdim yine geçmedi başına gelen veya bilen biri varsa yardımcı olabilir mi sorunu çözemedim.
knks çok oldu alma dediler keşke alsaydım arkadaş dedi sor dedi falan ben dedim alıyım o dedi yazın ucuzlucak falan forumdada dediler yaza doğru ucuzlucak şimdi 2022 de düzelcecek falan sıkıntı
Reis ben gf1 i aldım ancak içinden sadece 1 tane 8 pin işlemci kablosu çıktı bende 8+4 pce kablosunu kullansam sıkıntı olur mu sonuçta ikiside aynı yeri gösteityor takılacak yer
evet bende okumuştum forumda 40 ms yanlış voltaj gönderiyormuş parçaları yakma ihtimali varmış
1615470718
o zaman ben gf1 alıyorum hocam uygun mu dur ?
aslında elimde mwe 750 var ama kronik sorunlu olduğu için kullanmayı pek istemiyorum bir sıkıntı olur mu acaba elektrik kesilince 40ms yanlış voltaj gönderiyormuş
core reactör stokta olmadığı için alamadım o yüzden sordum sistemimin ekran kartı henüz belli değil ancak 3070 düşünüyorum. ryzen 5600x asus b550 e gaming