kartal1903 isimli üyenin son içerikleri

1. K

KULAKLIK SES AYGITLARINDA GÖRÜNMÜYOR

1615040597 bu sorunun cevabı arıyorum valla işte bende eğer marka kaynaklı ise zaten bir şey yapamam
  2. K

1615040322 Ama bir çok arkadaşım vs internette resimlerde görüyorum o kısımda kulaklığın adı yazıyor
  3. K

1615040132 JBL QUANTUM 100
  4. K

Oyuncu kulaklığım ses aygıtlarında görünmüyor ses aygıtlarında sadece hoparlör görünüyor kulaklıktan ses geliyor ama hoparlör olarak algılıyor kulaklığı ayrı bir şekilde nasıl göstereceğim yardımcı olanlar için şimdiden teşekkürler
  5. K

CPU SICAKLIĞI SORUNU

Evet dönüyor tabikide hatta hızlı çalışıyor termal macunu ekim ayında değiştirdiler teknik serviste vereceğim para farketmez ama 100 liraya bile çıkabilirim işe yarayacaksa
  6. K

CPU SICAKLIĞI SORUNU

aldım ama fayda etmiyor 180 tl verdim soğutucuya bide 1612301528 anladım peki bilgisayarın ısınması pilin şişmesine neden olur mu ?
  7. K

CPU SICAKLIĞI SORUNU

Yok sorun değil kardeşim inan daha 10 gün önce soğutucu aldım etki etmiyor rampage tornado aldım iyi denildiği için
  8. K

CPU SICAKLIĞI SORUNU

1612301015 Bilgisyarın markası MSI cpu fanının markasını bilmiyorum açıkçası yardımcı olursanız çok sevinirim yani canımı sıkıyor bu sıcaklıklar
  9. K

CPU SICAKLIĞI SORUNU

10. K

CPU SICAKLIĞI SORUNU

Nasıl yani cpu fanınız nedir derken marka falan mı
  11. K

CPU SICAKLIĞI SORUNU

CPU SICAKLIĞIM LOL OYNARKEN BİLE 85 DERECE OLUYOR HEMEN HEMEN HER OYUNDADA 85-90 OLUYOR VALORANT VS HEPSİNDE SİZCE BU DEĞERLER NORMAL Mİ LAPTOPTA Sistemim i7 8750 16 gb ram ekran kartı 1050 ti max-q design LAPTOP MARKA MSI
  12. K

VALORANT ANİ FPS DÜŞÜŞÜ VE DROP

ekran kartı sıcaklığım 75-80 ama işlemci 85-90 ları görüyordu ama hiç fps sıkıntısı olmuyordu ne olduysa bu gün oldu anlamadım ekran da 60 Hz zaten
  13. K

Evet şuan yaptım dediğini 144 sabit alıyorum ama neden 200-210 alamıyorum ki onu anlamadım
  14. K

Merhaba arkadaşlar dün valorantta 200-210 fps alırken bu gün 130 lara kadar düştü ve ani droplar oluyor nette önerilen tüm şeyleri denedim ama bir türlü çözemedim.Yardımcı olursanız sevinirm.Benden kaynaklı bir şey mi oyunla mı ilgili onu da söylerseniz sevinirim teşekkürler şimdiden cevap...
  15. K

MSİ DRAGON CENTER GAMİNG MODE YÜKLÜ OYUNLAR GÖRÜLMÜYOR

Merhaba arkadaşlar başlıkta dediğim gibi msi dragon center gaming mode da yüklü oyunlarım görünmüyor unapplied olarak görünüyor bunu nasıl düzeltebilirim.resimdeki gibi yani
Geri