CPU SICAKLIĞI SORUNU

Reaksiyon skoru
3
CPU SICAKLIĞIM LOL OYNARKEN BİLE 85 DERECE OLUYOR HEMEN HEMEN HER OYUNDADA 85-90 OLUYOR VALORANT VS HEPSİNDE SİZCE BU DEĞERLER NORMAL Mİ LAPTOPTA

Sistemim i7 8750 16 gb ram ekran kartı 1050 ti max-q design LAPTOP MARKA MSI

Cpu fanınız nedir acaba?

termal macun değiştirmen lazım ama macunu internetten sipariş et sonra o macunu bilgisayarciya surmesini soyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilgisayarcidaki macunun isi iletim katsayisi 1-2 arasindadir internette 6-7-8 araliginda bulabilirsin 30-40-50tldirler

termal macun değiştirmen lazım ama macunu internetten sipariş et sonra o macunu bilgisayarciya surmesini soyle

bilgisayarcidaki macunun isi iletim katsayisi 1-2 arasindadir internette 6-7-8 araliginda bulabilirsin 30-40-50tldirlTermal

bilgisayarcidaki macunun isi iletim katsayisi 1-2 arasindadir internette 6-7-8 araliginda bulabilirsin 30-40-50tldirler
Ekim aynda teknik servise yolladım orada bana fan temizlikleri termal macun hepsinin yapıldığı söylendi yani daha 4-5 ay olmadı

CPU SICAKLIĞIM LOL OYNARKEN BİLE 85 DERECE OLUYOR HEMEN HEMEN HER OYUNDADA 85-90 OLUYOR VALORANT VS HEPSİNDE SİZCE BU DEĞERLER NORMAL Mİ LAPTOPTA

Sistemim i7 8750 16 gb ram ekran kartı 1050 ti max-q design LAPTOP MARKA MSI
Caps kapa

Kusura bakma kardeş laptop yazığını gömemişim
Isınma için bir laptop soğutucu alabilirsin laptoplarda bu değerler normaldir

Kusura bakma kardeş laptop yazığını gömemişim
Isınma için bir laptop soğutucu alabilirsin laptoplarda bu değerler normaldir
Yok sorun değil kardeşim inan daha 10 gün önce soğutucu aldım etki etmiyor rampage tornado aldım iyi denildiği için

Bi laptopda kısmen normal, laptop altına koyulan soğutuculardan al, faydası olur bi nebze

Geri