VALORANT ANİ FPS DÜŞÜŞÜ VE DROP

Reaksiyon skoru
3
Merhaba arkadaşlar dün valorantta 200-210 fps alırken bu gün 130 lara kadar düştü ve ani droplar oluyor nette önerilen tüm şeyleri denedim ama bir türlü çözemedim.Yardımcı olursanız sevinirm.Benden kaynaklı bir şey mi oyunla mı ilgili onu da söylerseniz sevinirim teşekkürler şimdiden cevap veren herkese

SİSTEM ÖZELLİKLERİM GTX 1050 Tİ MAX-Q EKRAN KART 4 GB RAM 16 GB

BİLGİSAYAR laptop

FPS i sabitle düşüş ani düşüş yaşamazsın

Merhaba arkadaşlar dün valorantta 200-210 fps alırken bu gün 130 lara kadar düştü ve ani droplar oluyor nette önerilen tüm şeyleri denedim ama bir türlü çözemedim.Yardımcı olursanız sevinirm.Benden kaynaklı bir şey mi oyunla mı ilgili onu da söylerseniz sevinirim teşekkürler şimdiden cevap veren herkese

SİSTEM ÖZELLİKLERİM GTX 1050 Tİ MAX-Q EKRAN KART 4 GB RAM 16 GB

BİLGİSAYAR laptop
benimde senin sistemine yakın masaüstüm var 144e sabitledim düzeldi

Evet şuan yaptım dediğini 144 sabit alıyorum ama neden 200-210 alamıyorum ki onu anlamadım
ben test ettim hepsini sıcaklıklar normal ama fps drop girince ekran kartı mhzi 300mhzye düşüyordu ani çatışmalara girince veya oyun başladığında oluyor aniden frekans yükseltmekde fpsi düşürüyordu muhtemelen sabitleyince sabit bir mhzde kalmasını sağladık

ben test ettim hepsini sıcaklıklar normal ama fps drop girince ekran kartı mhzi 300mhzye düşüyordu ani çatışmalara girince veya oyun başladığında oluyor aniden frekans yükseltmekde fpsi düşürüyordu muhtemelen sabitleyince sabit bir mhzde kalmasını sağladık
ekran kartı sıcaklığım 75-80 ama işlemci 85-90 ları görüyordu ama hiç fps sıkıntısı olmuyordu ne olduysa bu gün oldu anlamadım ekran da 60 Hz zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,023
Üyeler
190,498
Son üye
Virgo59
Geri