KasımpaşalıÇocuk isimli üyenin son içerikleri

1. K

10 Bin Tl sistem öneri yapar mısınız?

Liseye giden öğrenci için ödev yapmak arada da basit oyunları oynasa yeterli
  2. K

🔥İndirim Enermax ETS-T50A-BK Kule Tipi Soğutucu Bedava + 250 TL Cashback

parolapara kart oluşturmada sıkıntı mı var sanal kart oluşturamadım
  3. K

Yardım İyzico, parolapara vs. Kampanyalar İle Oyuncu Koltuğu Almak İstiyorum Yardım!!!!

parolapara dan kart oluşturamıyorum bir sorun mu var acaba
  4. K

10 Bin Tl sistem öneri yapar mısınız?

10 Bin Tl var sadece toplama kasa alabilirim önereceğiniz bir yer var mı yada ne almalıyım.
  5. K

🔥İndirim Goodram 16 GB (2X8) 3600 Mhz CL18 DDR4 RAM 899 TL

Yardımcı olabilecek bir arkadaş yok mu ?
  6. K

🔥İndirim Goodram 16 GB (2X8) 3600 Mhz CL18 DDR4 RAM 899 TL

1743200051 bende bu (2x8) kingston fury beast 8gb ddr4 3600mhz var bunları akıp 32 gb çıkarabilir miyim sistemimi destekler mi ? ana kartım gigabyte b550 gaming x v2
  7. K

Bilgisayara aynı frekans ta 3 tane 8 GB ram takmak mantıklı mı ?

B550 GAMING X V2 anakartım var üzerinde 2x 8 GB ram var 1 tane daha aynı marka ve hızda ram taksam toplamda 3 tane 8 GB ram iş yapar mı ? Mantıklı mı ?
  8. K

Windows kurulum yaparken ilerlemiyor nasıl bir yol izlemeliyim

Denedim aynı yere atıyor düzelme olmadı
  9. K

Windows kurulum yaparken ilerlemiyor nasıl bir yol izlemeliyim

Arkadaşlar yardım eder misiniz kurulum yapmada burada tıkanıyor ilerlemiyor nasıl yapabilirim
  10. K

Windows 10 geri yükleme yaparken takıldı nasıl bir yol izlemeliyim ?

Sistem geri yüklemesi yaptım burası geliyor ayarlar uygulanıyor yazıyor ama 1 saat oldu hep bu sayfada ilerlemiyor kaç kere resetlediğim halde bile buradan başlatıyor bilgisayar 1721646784 Klavye değiştirip denedim yine düzelmedi
  11. K

5000 tl telefon önerisi?

Merhaba arkadaşlar sadece arama yapmak için bir telefon önerisi olan var mı? Önerileriniz dokunmatik telefon olursa sevinirim.
  12. K

Steamdaki bannderlord oyununu nasıl uygun fiyata alabiliriz

steam de indirimde şuan bence al 350 liraya filan geliyor bence değer bi yemek olmuş 200 lira
  13. K

🔥İndirim PTTavm adidas ayakkabı 968 TL acaba sahte mi ?

https://www.pttavm.com/adidas-samba-og-unisex-spor-ayakkabi-p-625377844 Ayakkabı fiyatı 4000 TL ama bu sitede 968 TL ürün sahte olabilir mi arkadaşlar?
Geri