Yardım İyzico, parolapara vs. Kampanyalar İle Oyuncu Koltuğu Almak İstiyorum Yardım!!!!

tam olarak merak ettiğiniz şey nedir?

hangi kampanyayı nasıl kullanacağımı bilmiyorum, en verimli şekilde nasıl kullanırım onu merak ediyorum
parolpara 400 lira iyzico itopya kampanyası varsa ona yüzde 25 kampanyasında itopya varsa ona bir de ilk alışveriş 500tlye katılıcaksınız itopya var mı tam emin değilim ama.

parolpara 400 lira iyzico itopya kampanyası varsa ona yüzde 25 kampanyasında itopya varsa ona bir de ilk alışveriş 500tlye katılıcaksınız itopya var mı tam emin değilim ama.
yüzde 25 nasıl oluyor, sitede yüzde 10 yazıyor hocam

iyzicodan kampanyaya faln mı katılmam gerekiyor, hiçbir bilgim yok ona göre yazarsanız sevinirim
Evet iyzicoda uygulama içinde kampanyalar bölümünden hepsine katılman gerekli.Parolpara için öyle bir şeye gerek yok ilk harcamanda direkt hesabına yatıyor 400 nakit.

şu kampanyadan yüzde 25 var da itopya gözükmüyor hatta gaminggende gözükmüyor ama ggde geçerli bu indirim
itopya eklenir mi peki daha önce oldu mu böyle bişey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet iyzicoda uygulama içinde kampanyalar bölümünden hepsine katılman gerekli.Parolpara için öyle bir şeye gerek yok ilk harcamanda direkt hesabına yatıyor 400 nakit.
peki ikisini birden nasıl kullanacağız onu tam anlayamadım

itopya eklenir mi peki daha önce oldu mu böyle bişey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki ikisini birden nasıl kullanacağız onu tam anlayamadım
İyzico ile öde diyeceksin.Ödeme olarakta parolapara sanal kartını kullanacaksın.Adım adım yapılıyor zaten ödeme bölümünde.

parolapara dan kart oluşturamıyorum bir sorun mu var acaba

İyzico ile öde diyeceksin.Ödeme olarakta parolapara sanal kartını kullanacaksın.Adım adım yapılıyor zaten ödeme bölümünde.
peki bu kampanyaları yaparken taksit imkanından yararlanabiliyor muyuz

Geri