Merhabalar şuan Millenicom kullanmaktayım tahadütüm bitmek üzre Binamda Türksat altyapısı var; hatta üç farklı altyapı seçeneği bulunuyor. Türk Telekom’dan bıktım artık. Superonline iyi ama çok pahalı. Türksat KabloNet’i kullanmak istedim. 100/15 Mbps internet + TV + sinema paketi için ilk 12 ay...
Merhabalar üstadım senin sayende 3 senedir internet piyasasını araşatırmadan bilgi sahibi olabiliyorum büyük adamsın vessellam
birde türksat altyapısı var bende hatta 3 tane alt yapı var tt den bıktım artık superonline iyi ama çok pahalı bende türksat kablo neti kullanmak istedim 100/15mb...
en son 10 gün önce şarj ettim kutusunu hala bitmedi ama deneyecek pek vaktim de yok açıkcası
1763059292
gayet doğru anc aktif gürültü engelleme yani dışardan gelen sesleri engelleyip müzik deneyimini daha çok arttırıyor ancak daha fazla enerji tüketiyor enc ise müzik dinlerken dışardaki sesleri...
1 yıl kadar kullandım sol tarafta ses kaybı şarj bitimi gibi durumlar olmadı haftada 5 gün 2 saat kadar kullandım şuan ne şarj ne ses sıkıntısı yaşadım ancak son sesde dışarı ses veriyor mu hiç denemedim ama anker daha iyi bir kulaklık bunu söyleyebilirim
idareten kesinlikle üzmez gayet mantıklı bir seçim olur
1763056007
anker r50 i kullaanıyorum arada fark var ancak o kadar ahım şahım bir fark yok %20-%10 luk bir fark var diyebilrim
ttec ürünlerini hiç kullanmadım ama bu fiyata gayet iyi bir kulaklık diyebilirim
1763052940
enc dışarda konuşurken mikrofona gelen sesleri engelliyor anc gibi değil :D