Herkese iyi günler dilerim. Yaklaşık 5 aydır üzerinde çalıştığım bir oyun projem var. Adı depth of space. Bilim-kurgu tarzlı FPS aksiyon oyunu. Oyun gerçek...
Kampanya sunana kadar altyapı hizmeti sununda yararlanalım. Ben 1000 lik hıza 1000 lira para ödemeyi kabul etsemde adamların bana sunabildiği hız 50. Sonra...
Yani desteklemeyen pakete mi geçtiniz hocam? Buna rağmen sorunsuz kullanabiliyor musunuz?
Benim de 61 mb desteklediğini söyledi. 50 yerine 75'e geçsem...
Ben de aktif Türk Telekom kullanıcısıyım. 75 Mbps'lik paket kullanıyordum. Altyapım 78 mbps destekliyor gözüküyordu. 75 Mbps/100 Mbps paketleri arasında...
Kampanya süresini biliyoruz ancak şöyle bir durum var. Her sözleşme de yazdığı gibi bunda da kampanyayı bitirme hakları var. Belki 31 Mart'a kadar devam...
Aradılar. Kampanya 31 Mart'a kadar devam ediyormuş. O zamana kadar isteyen geçebilirmiş arkadaşlar. Bilginize. Benim eski tarifem 280 TL olduğu için hemen...
Dostum referans olarak attığın linkteki cihaza benzer tarzda bir laptop var elimde. Profilimden ikinci el ilanlarıma tıklayarak bakabilirsin. Beğenirsen ne...
Merhaba,
Bir arkadaşıma 15k civarı bütçeyle dizüstü bilgisayar arayışındayız.
Bu piyasaya pek hakim değiliz, mümkünse genel amaçlı kullanıma uygun, çağ dışı...