Bilgisayarı ilk açtığımda ethernet bağlantısında hiçbir sorun olmuyor fakat tarayıcıyı açtığımda ya da internet isteyen bir oyuna girdiğimde kendi kendine bağlı olmasına rağmen internet yok yazıyor
Bu sorun başıma windowsa format attıktan sonra geldi win10 un kendi sıfırlama seçeneğiyle format...
battlefield 1 satın aldım önceden bundan bir kaç ay önce 50 fps aldığım oyundan şuanda ne yaparsam yapayım 16 fps i geçmiyor nedeni ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum
İyi forumlar herkese arkadaşlar rx570 ekran kartım taktığımız zaman hiçbir şekilde gözükmüyor aygıt yöneticisinde vs sorun ne olabilir var mı fikri olan yardımcı olabilicek birisi
Numara onun profil fotosunda da kendisi var o kadar kolay olmamalı bi karakola gidip görüşücem polis abilerle eğer bişi yapamayız derse güzelce almayı denicem bakalım
1615234213
Fakat adamı aradığımda artık telefonuna ulaşılmıyor eskiden telefonu açmadığında hemen kendisi arıyordu
1615234544...
İyi forumlar arkadaşlar Letgodan 2.el rx5704gb ekran kartı aldım aralık aylarıydı sanırım laptopa egpu yöntemi ile bağlicakdım ve denemeden aldım adamla konuşurken dedim 1.5-2 hafta içinde deneye bilirim diye tamam dedi ve mesajlarda çalışmazsa iade söz konusu demişti aradan zaman geçti ve ekran...