Kusura bakmayın sizleri biraz yordum ve baya bi soru yağmuruna tuttum ama aklımdaki tüm sorulara cevap verdiniz tekrardan teşekkür ediyorum ve asusu en kısa...
Bence %100 sRGB olmalı. Insan almadan önce o kadar önemli değil falan diyor ama güzel bir
ekranın hem oyunda hem de filmde dizide verdiği haz ayrı bir şey...
Hocam teşekkür ediyorum asus düşünüyorum tek dert ettiğim nokta ilerde gta 6 çıkınca oynamak isterim ve çok fazla ısınmasını istemem yük altındayken işlemci...
Güzelde bunun ekranı 144hz %62.5sRGB alınmaz. Film falan izlerken keyif vermez. Bunlarda bir kaç farklı ekran modeli var:
144hz 300 nit %62.5
144hz 300 nit...
İşlemciye limit koyunca güçlü işlemci olmasının bir mantığı olmuyor. HP Omen Slim'de kısıtlama olduğu için tavsiye edilmiyor haklısın dalgınlıkla yanlış...
Omen daha iyi olur soğutması ama bence Asus da işlemci dışında üzmez
Işlemcisi ısınıyor evet ama dediğin gibi limit koyarsın. Bildiğim kadarıyla Omen Slim...
Tuf serisinin kasa kalitesi ve performansı güzeldir yalnız soğutma konusunda başarısız. 3 sene R7/4050 Asus Tuf kullandım yük altında işlemci rahat 90...
Sağolun hocam asus kafama daha da yattı alırsam yazında ekstra ram takar keyfime bakarım
1791223664
Asus şuan gözümde bir tık daha önde omen serisi daha...
r7 260 daha çok performans, ai 7 350 ise daha çok verimlilik (uzun pil ömrü ve soğutması kolay) ve yapay zeka işleri ile öne çıkıyor kıyaslarsak. Orası...
Asus tufu alın hocam. İki markayı da kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim. İki cihaz da bir sene kullandıktan sonra termal macun değişimi isteyecek...