Kemal81
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
- Bütçe
- 90000
Arkadaşlar merhabalar başlıkta tam belirtemedim hem üniversite için hemde oyun için hangi laptop işimi görür veya aynı fiyatlara çok daha iyi laptoplar var mı bütçem maksimum 90 bin tl yukarısı malesef olmaz biraz fazla şey istiyorum ama almışkende en iyisini almak istiyorum öncellikle üniversitede kullanırken fan sesi neredeyse 0 a yakın veya gerekirse çalışmasın,çok fazla ısınmasın,pili oyun oynamazken derste kullanırken yaklaşık 8-12 saat arası gitsin kronik sorunu olmasın akşam eve gelincede o laptop canavar olsun öncelikle hp omen i düşünüyordum ama 300 nit ve srgb oranı %62.5 bu oran bana düşük geldi ama benim için pek problem olmaz sizin fikirlerinize açığım kasa + tablet derseniz malesef benim için çok zor olur kendi şehrimde yaşamıyorum sizinde önerdiğiniz bir laptop olursa seve seve bakarım çok fazla laptop bilgim yok maksimum 16 inç ekranı olsun 17 çok büyük olur,1 tb ssd olsun gerisi çok fark etmez belki 32 gb ram olursa iyi olur laptopların linki bunlar :https://www.hepsiburada.com/hp-omen...ayar-ce2b2ea-pm-HBC0000AEPTMK?magaza=Teknorya
dediğim gibi başka bir laptop önerisine açığım lenovo serisinide düşünüyordum ama sanırsam bir kaç problemi varmış ne kadar doğru bilemiyorum sizlerede sormak istedim ilgilenirseniz çok sevinirim.
dediğim gibi başka bir laptop önerisine açığım lenovo serisinide düşünüyordum ama sanırsam bir kaç problemi varmış ne kadar doğru bilemiyorum sizlerede sormak istedim ilgilenirseniz çok sevinirim.