Herkese iyi haftasonları, mt25 motorum var ve şuan hjc rpha11 kullanıyorum. 3 yıldır kullandığım için değiştireceğim. 20-25k arasına belki en fazla 30k ya kadar kask arıyorum. Benim seçeneklerim şunlar ;
1) Scorpion apex exo gt : 25k şuan indirimde 14k motomaxda
2) hjc rpha12 : 25k
3) shoei...
Arkadaslar 20 30 binlik hızlı şari özellikli power ihtiyacım var gözüme kestirdiğim 2 model var hangisini almam daha mantııklı ? Bildiğiniz başka model varsa onuda atabilirsiniz. Bütçem 700 TL
1. https://ty.gl/6jun4v1fag
2...
Motoru sıfır almış kanka plaka çıkmadan önce sigorta yapmış bayi, plakadan sonra değiştirmesi lazımdı poliçeyi ama değiştirmemişler yarın sabah yapacağız insallah
İstanbuldayım, elektrikli değil, açık noter buldum ama motoru satan arkadaş motorun sigortasını plakaya değilde şase numarasına yaptırdığı için satışı alamadım
Merhaba, a dan z ye full ekipman alma niyetindeyim, yaklaşık 30k bütçe ayırdım ekipmanlara yetermi bilmiyorum. İstanbul bağcılar da oturuyorum. Önerebileceğiniz mağaza var mı ? Ürününün arkasında duran garanti veren ve kurumsal gibi olan ??
Yatırım hesabına aktarılmış olabilir. Bende sasa yı sattığımda 1 hafta geçmesini bekledim meğer 3. gün geçmiş ama yatırım hesabına geçtiği için ben görmedim vadesiz hesabıma bakıyormuşum.
Önerdiğin shoei kaskı 16 bin lira dostum maalesef bütçem sadece kask için o kadar çıkmıyor :( agv k5s den devam ben ozaman :) daha eldiven ceket ayakkabı pantalon alıcam hepsine 25 30k gidicek gibi görünüyor :(
Arkadaşlar motora yeni başlıyorum ekipmanlarımı şimdiden alacağım. Kask için 10k ayırsam yeter mi ? Hangi kaskları önerirsiniz. Benim araştırdığım iki kask var scorpion 1400 air carbon ve agv k5s