Hocam 7 k ya bunu satıp şu şöyle bi sistem mi almak 10 bine yani üç bin gidicek
Yoksa ekran kartıyla işlemciyi satıp on bin lira civarı masraf yapıp rx 6600 ile ryzen 5 5600 mü almak daha iyi
Bütçem 4 5 bin lira civarı ve şu anlık bu bütçeye en iyi hangi kart alınabilir diye araştırıyorum.Sizin fikriniz nedir arkadaşlar?
Şimdiden cevap verenlere teşekkürler.
Selam dostlar 2022 yılında bütçemiz fazla olmadığı için 7k 8k arası fiyat ile gamegarajdan sistem almıştım. Şu anda baya yüksek gereksinimli oyunlar oynamak istediğimden , Ayrıca da monitörüm büyük olduğundan dolayı sistemi satıp yeni güzel bir ikinci el sistem almak istiyorum burs paralarımı...
Selam dostlar fazla uzatmadan 144 hz üstü ve ips olacak uygun güzel monitör arıyorum
Technopatta sordum ama genel olarak kronik sorunlu kötü monitör önerdiler ve tartışmaya döndü
Buradan sakince ve düzgün sorunu olmayan monitör önerebilir misiniz
Selam dostlar ben yeni üniversiteye geçen bir öğrenciyim ve kendi öğrenci apartımda kalıyorum.
Gelecekte yanıma bir arkadaş almayı düşünüyorum bununla birlikte ailem de arada beni ziyarete gelebilir bunu da varsayıyorum.
4 litre ve üstü kapasitesi olan beni idare edecek bir airfryer önerebilir...
Selamlar dostlar butcem maksimum 11 k ve alabileceğim en iyi pcyi ariyorum. Şuan da birsuru bilgisayar fotografin ekran goruntusunu aldim ve size atacağım. Mukemmel gozuken parcalar var.
Selam dostlar, eski hesabımda Total War Warhammer 1 vardı, indireyim dedim. Günlerdir indiremedim, sürekli hatalar verdi.
Bugün de D diskine indirmeyi denedim ve normalde 35 GB yer isterken benim bilgisayarımdan 80 GB yer istiyor.
Üstelik DLC falan da yok, olsa bile bu kadar fazla yer isteyemez...
param yok iste kanka galiba tech fleece alamicam cakmalari bile 500 lira olmus nike ile adidasin turkiye fiyat politikalari acimasiz neyse bu sene de sweatle devam sonraki yaz calisip alicam
Selamun aleykum arkadaslar ben bu hafta okullar acilmadan once fresh cut yapmayi dusunuyorum ancak burnum kemerli bu yuzden de tereddut halinde kaldim.
Sizce bu sac modelini yaptirmak mantikli olur mu ?
Yoksa sacimi boyle mi yapayim? Suan sacim ortadan ayrik uzun ve düz.
Merhaba arkadaslar telefonumu kirdim yeni telefona ihtiyacim var butcem 2500 lira izmir ici ikinci el telefon ariyorum tavsiye verebilir misiniz? Yardimci Olursaniz cok sevinirim.