Pc özellikleleri
Rx6400
Q9400 işlemci 3.1 ghz
8 gb ddr3 ram
450 w psu
Herhangi bir tarayıcıda tam ekran yaptığım da görüntü ve ses kaymaları başlıyor 1 dakika sonra ve görüntü donuyor bilgisayar sanki kasıyor.
Örneğin lol e girdiğimde alt tab yaptığımda arkada açık olan Chrome video donuyor...
gt610 ekran kartım vardı eskiden bu rx6400 taktıkdan sonra drop olmaya başladı dostum. yani tamam işlemcinin yetersiz kalmasını anlıyorum ama bu kadar mı kötü olur problem var gibi bir yerlerde.
normalde 2.66 işlemci overclock 3.1 sorunsuz kullanıyorum. sanallaştırma gibi özellikler yada grafik kartına işlemci üzerinden daha fazla ayar daha fazla pay gibi birşeyler söz konusu mu?. anlamadığım nokta oyuna girdiğimde 120 fpsden aniden 40 fpsye düşmesi 2-3 dakika sonra 80 fps satabil olması.
Merhaba,
Q9400 işlemci Oc. 3.1ghz
8 gb ddr3 ram
RX6400 ekran kartı
450 w psu.
Sistemim özetle bu şekilde. Oyun oynarken LOL gibi oyunları. işlemci %45 ekran kartı %30-40 arasında fps düşüklüğü ve takılmalar oluyor. ısınma sorunu yok driverlar güncel. neden %100 cpu olmadan dar boğaz yiyorum ve...
Merhaba,
Q9400 işlemci Oc. 3.1ghz
8 gb ddr3 ram
RX6400 ekran kartı
450 w psu.
Sistemim özetle bu şekilde. İşlemcimin bu ekran kartına darboğaz yapacağını biliyorum, fakat aşırıcı derecede sorun var gibi geliyor bana oyuna girdiğimde fps ortalama 130 iken bir süre sonra 90 a iniyor burada bir...