Kıtalararası balistikfüze isimli üyenin son içerikleri

1. Kıtalararası balistikfüze

Creatin saçlarımı döktü

ellemediğim halde de dökülüyot hocam zaten ama pek dikkat etmiyorum ona banyoda felan çok oluyor elimin yarısı saç neredeyse
  2. Kıtalararası balistikfüze

Creatin saçlarımı döktü

Valla hocam bilimsel bir kaynagım yok tamamen kendi tecrübelerimle bunu söylüyorum. Sporu hiçbir zaman bırakmadım. Zaten normalde dümenden dökülen saçım creatine kullanmaya başladıktan 1-1.5 ay sonra gözle görülür şekilde arttı (saçlarım gayet iyi. Evet dökülüyor ama saçlarımı gören kişi bunu...
  3. Kıtalararası balistikfüze

Creatin saçlarımı döktü

Kreatine gayette saç döküyor boş yapmasın kimse (genetikte varsa hızlandırır,erken yaşa çeker vs.) . Yaşım küçük olduğu için çok dökülmüyor ama dökmeye başladı. Banyoda şampuanlarken ve kurularken çok net fark ediyorum elim havlu vs saç oluyor biraz Creatinei bıraktığımda ise 1 ay sonra felan...
  4. Kıtalararası balistikfüze

Borsa ve Hisse Senetleri Analiz ve Muhabbet Konusu [2025- %♾️]

Wohoohhoooo abd borsaları ucuyot Çin abd anlaşmış diyorlar açıklama yapılıcak heralde bugün ben ekleme yaptım ytd
  5. Kıtalararası balistikfüze

Kız Arkadaşımın Belinde Kelebek Dövmesi Var

hahahahaahah o minik beyninle yorum yapmadan önce bir daha düşün tamam mı? espiri yapmaya mı çalışmışım örnek mi vermişi birdaha bir oku 1746901481 en büyük sorun dövme felan değil. erkek arkadaşlarıyla çok içli dışlı olması normal değil, keko çevresi olması iyi değil. yanında kelebek...
  6. Kıtalararası balistikfüze

Kız Arkadaşımın Belinde Kelebek Dövmesi Var

bu kız bunu beğenip yaptırmıştır düşüncesine karşılık bende oyun oynamak için 5090lı sistem topladım biliyor musun?
  7. Kıtalararası balistikfüze

Anneler günü hediye öneri lazım!!

Biliyorum mutfak ürünleri eve gidiyor genelde sadece annenizin kullanacağı bişey alın bence ben çanta alıcam
  8. Kıtalararası balistikfüze

Anneler günü hediye öneri lazım!!

Ev hediyesi mi aliyoruz
  9. Kıtalararası balistikfüze

İnsanlar iğrenç çünkü:

Benzer şeyler sanırım
  10. Kıtalararası balistikfüze

Kilo vermeden fit olunur mu?

Arkadaş çok iyi anlatmış hocam eklenebilecek bişey yok yap oranını 15lere felan düşürene kadar kas kazanımı ile yağ yakımı hemen hemen aynı oranda olur kilon sabit kalır istediğin gibi
  11. Kıtalararası balistikfüze

Günde Kaç Muz Yiyorsunuz

En az 1
  12. Kıtalararası balistikfüze

🔥İndirim ARZUM AIRTASTY 7.5 LT Airfryer 1800 TL

fp ürün müdür bilmem ama dediğim gibi işini görür cosorininkini öneririm ben ama bu daha iyi veya kötü olabilir orasını bilmem ürün hakkında bilgim yok
  13. Kıtalararası balistikfüze

mutlaka almalısın denmez ama işini baya kolaylaştırır tavsiye ederim
  14. Kıtalararası balistikfüze

Kardeşim anlamıyorsun sanırım kanser yapma potansiyeli var diyorum. Aynı şey fırın, yağda kızartma, herhangi tavada mühürleme, yağsız kızartma vs için de geçerli he bu arada idman yapıyorsan eyvallah ama idman yapmıyorsan idman yap 🙃
  15. Kıtalararası balistikfüze

Yok öyle bir şey kanser yapma potansiyeli var diye insanlar kanser yaptığını sanıyor fırın da kullanmayın o zaman. Yalan yanlış bilgiler yayınca elinize ne geçiyor acaba çok merak ediyorum
Geri