Kıtalararası balistikfüze isimli üyenin son içerikleri

1. Kıtalararası balistikfüze

Kadınla Erkek Arkadaş Olabilir'mi?

arkadaş olur ama yakınlığı önemli kardeşim dediğin adamla muhabbet ederken konusu açılır he biliyorum o kızı ya arkadaşım dersin mesela ama sürekli görüşülüyorsa ve artık merhaba merhaba muhabbeti değil de birbirinize derdinizi anlatıyorsanız felan yine arkadaşım diyebilirsiniz ama ikinizinde...
  2. Kıtalararası balistikfüze

5 KG Gainer + Shaker 1.799 ₺

glisin oranına bişey diyemem ama protein oranı söylenenden %10 düşük çıkmış ki çoğu marka içindeki protein miktarının %10 + veya - sapabileceğini söylüyor yapılan araştırmaya da bakmak lazım tabi kimisi 100 gram ürünle 100 gram analiz sonucu çıkarır kimisi 1000 gram ürünle çıkarır
  3. Kıtalararası balistikfüze

Ülkenizi seviyormusunuz gerekirse savaşır mısınız?

duruma bağlı aga. kimle,neden,nerede,ne zaman savaşacağımıza bağlı ama savaşı geçtim fırsatım olursa direk bu ülkeden topuk.
  4. Kıtalararası balistikfüze

Lgs de fen lisesi kazanılır mı?

sözeli her türlü yaparsın. matematik ve fen ağırlıklı çalış ara dersleri sadece ders dinleyerek halledersin büyük ihtimalle. haftada 2 gün felanda türkçe eklersen tamamdır bu iş sözelin iyi zaten unutmamak için çalışıcan gibi düşün
  5. Kıtalararası balistikfüze

Bacak formum nasıl iyi mi?

dehset iyi
  6. Kıtalararası balistikfüze

Lgs de fen lisesi kazanılır mı?

2,5 gelir bu şekilde ama arttır sen biraz 0,6 yap lgs çok kolay sınav liseye geçince göreceksin
  7. Kıtalararası balistikfüze

Kuranda geçen ilginç cümle hatası !

bende olay böyle diye biliyorum hocam firavunun kavmindekilere gösteriyor önce sonra firavun bunları kapistiriyo musa da sopayı atıyo yılana dönüşüyo felan
  8. Kıtalararası balistikfüze

Müzik dinlemek için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz

apple music çok iyi tavsiye ederim. ilk başta biraz karmaşık geliyor ama alışınca çok rahat spotify gibi gereksiz profil bölümü vs yok ses kalitesi bi 4-5 gömlek üstü fiyatıda daha ucuz
  9. Kıtalararası balistikfüze

Pasta yiyip bıçağa oturmak mı bıçak yiyip pastaya oturmak mı?

bıçak yerine o seyi düsünürsek kesinlikle bıçağa oturup pasta yemek ama bu haliyle pastaya otururz baba
  10. Kıtalararası balistikfüze

Şirket kurmak istiyorum

maalesef arkadaş haklı hocam @ProteinTozu
  11. Kıtalararası balistikfüze

Smash pro pre workout aroma önerisi

tropikal eaa var güzel tadı beğeniyorum
  12. Kıtalararası balistikfüze

Notability almak mantıklımı?

goodnotes kullanıyorum bence baya iyi normal defter tutar gibi internetten fotoğraf yazı felanda yapistirmak kolay oluyor
  13. Kıtalararası balistikfüze

Mk-677 Sarms kullanmalı mıyım?

bende kaslı ya da zargana dedin demedim reis ne bu sinir dediğin gibi 2 olan şeyi 10a tamamlayacağını düşünüyorum ben de ama10 olan insanlar gibi değil yağ oranım ya dehşet hızlı metabolizmam var ya da 10a tamamlamıyor da atıyorum 12ye tamamlıyor olabilir mi sen ne düşünüyorsun bu konuda?
  14. Kıtalararası balistikfüze

doktor veriyor baba ne yapayım vücut geliştirme için kullanmıyorum ama yararını görüyorum zargana değilim karın bölgem parçalı duruyor
  15. Kıtalararası balistikfüze

Hocam günde 1.1 mg omnitrope ilaç kullanıyorum genotropinle aynı sey ama marka farkli iste bu kaç iu yapiyor uzatır mı beni
Geri