Tek problem, Hyperx Cloud 3S'e nazaran batarya süresi baya düşük, onun haricinde benim gözümde çok çok daha iyi Nova 7X.
Ben de almayı düşünüyorum Nova 7X'i.
Kimse kusura bakmasın sistem iyi hoş ama tavsiyem gidin parça parça toplayın Son 1-2 aydır devir değişti, ibre tersine döndü. Parça parça sağlam indirimler...
Kim neyi beğeniyor anlamıyorum. Zamanında SE ve Mini cihazlar içinde benzer beğenilmeyen yönleri söyledik. Satıştan kaldırıp ismini değiştirmek zorunda...
Kameradan çok beklentiniz varsa 17e sizi üzebilir, 17e'de tek kamera yani ana kamera var. O da gayet güzel fotoğraflar çekiyor ama başka kamera yok. Onun...
Apple pazarlama işini iyi biliyor. Anlayan adama boş muhabbetlere takılmayanlara 16e yi 17e yi makul fiyatlarla sunuyor, gösteriş meraklılarıyla işi...
Muhtemelen tek kameralı ve çentikli diye mesafeli duruyor insanlar yoksa aynı işlemci onda da var, performansları benzer yani düz iPhone modelleri arasında...
Bütçe biraz artarsa 16e yerine bunu almak mantıklı aslında, işlemci de daha güncel. Ayrıca 128 GB değil, 256 GB depolama da satın alıyorsunuz. Fakat...
Arkadaslar birakin cahile laf anlatmaya calismayi dogru ayarlamalar yapildiktan sonra 7800x3d ile 1080p de bile fark gorebilmen icin 5080 ustu bir kart...
Abi tamamen kullanacağın alan meselesi ya ben rust oynuyorum dike dike x3d işlemci kullanmam lazım adam hikayeli oyun oynuyorsa alsın geçsin 9700x niye boş...