Teşekkürler hocam sağolun.
1769858812
Hocam maalesef marka ve modele göre çok değişiyor. Kartın model olarak ısındığını zaten biliyordum sadece çok mu...
Redditte 1-2 konuda bende gördüm 90 derece hotspot olduğunu ama yine de emin olmak istedim. Karta zararı olmaz ise benim için sıcak olmasının çok önemi yok...
Fan bağlanıyor olması lazım 1-2 hafta pek imkanım olmaz gibi ama en erken zamanda alıp takmaya çalışırım. Karta zarar verip vermemesi önemli şuanlık benim için.
Kart daha yeni testlerin yapıyorum. Fanı %70 civarına alınca sıcaklıklar 10-12 derece azalıyor. Kasa camını çıkarıp test edince de çok fazla sıcaklık farkı...
PowerColor RX 9060 XT Reaper 16G-A 128 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı
10 dakikalık bir test daha yaptım öncesinde ve değerler aynıydı. Sıcaklıklar fazla mı...
Sağolun hocam şimdi cs , pubg tarzı oyunlar yükleyip deneyeceğim birde.
1769854431
Sağolun hocam evet pbo kapalı. Daha önce denemediğim için hemen denemek...
Değerlerim normal mi ?
Hava soğutucu olarak cougar forza 85 essential var
kasa olarak msi mag forge 121a
3 intake 1 egzoz fan mevcut. Sıcaklık testi...
Hocam bende bu özelliklerde sistem aldım. Videolarda ultra 2k da çoğu oyunu açıyor gibi fsr ve fg ile. Şuan hazırda konusu açılmış bi monitör var fazeon...
Bende aynı sistemlere bakıyorum şuan. game garajdaki sistemin ramleri dışında iyi gibi. İnce hesaptaki sistemde de kasaların psu ları çok iyi değil gibi...
Hazır sistemle aldığım kasanın içinde bu psu var. Bazı yerlerde biraz sıkıntılı bir psu olduğu yazılmış. Rx9060 xt ve r5 7500f sistem için yeterli olur mu...