Hatta bazen bastırarak çevirdiğimde, direksiyondan sanki pet şişe eziyormuşum gibi bir ses geliyor ve bunu hissediyorum. Direksiyonu en sağa (450 dereceye)...
Arkadaşlar iyi akşamlar. Dün yaşanan olaylara geri dönüş yapamadım, kusura bakmayın. Logitech müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalışıyordum ancak temsilci...
Hocam video ile olacak bir şey değil bu anlaşılmıyor yani gözle görülebilen bir şey değil his. Bakın direksiyon tam ortada L3 tuşunun yanındaki siyah kılıfa...
bende biliyorum 17 k lık bir cihaz değil ancak başka seçeneğim yoktu bilindik marka almak zorundaydım.Ben o modeli ve markayı bilmiyorum.Genel olarak piyasa...
Sıfır aldım,kasım kampanyasında 17 k gibi bi para verdim hatırladğıım kadarıyla.2.eli 11-12 ye vardı ama ürünün sağlam,sorunsuz olduğunu anlayabilen biri...
anladım
1776104859
tamamdır teşekkür ederim çünkü daha yeni bir cihaz direksiyon çıkacakmış gibi oluyor bende biraz endişelendim şahsen oyüzden yazdım.
Yaklaşık 2 ay önce g29 direksiyon setini aldım.İlk başlarda bu sorun çok farkedilmiyordu(2 haftalık süreçte). Şimdi bu aralar direksiyon tam ortadayken...