Logitech G29 Orta (Merkez Kısmında) Direksiyonun Çıkacakmış Gibi Olması Normal mi?

Reaksiyon skoru
0
Yaklaşık 2 ay önce g29 direksiyon setini aldım.İlk başlarda bu sorun çok farkedilmiyordu(2 haftalık süreçte). Şimdi bu aralar direksiyon tam ortadayken elimi ileri geri yapıyorum çok nazik bir şekilde.Sanki direksiyon çıkacakmış gibi bir hissiyat alıyorum bu normal mi acaba? Sadece hafif sağ,hafif sol ve tam ortada oluyor.

Yanlış Bilgilendirme
Yaklaşık 2 ay önce g29 direksiyon setini aldım.İlk başlarda bu sorun çok farkedilmiyordu(2 haftalık süreçte). Şimdi bu aralar direksiyon tam ortadayken elimi ileri geri yapıyorum çok nazik bir şekilde.Sanki direksiyon çıkacakmış gibi bir hissiyat alıyorum bu normal mi acaba? Sadece hafif sağ,hafif sol ve tam ortada oluyor.
Kayışlı olduğundandır belki, @Advocate hocamın gözü yaşlı...

Bu bir sorun mu yoksa normal birşeymi bunu öğrenmek istiyorum.Onun dışında problemim yok çok güzel bi cihaz.

Bu bir sorun mu yoksa normal birşeymi bunu öğrenmek istiyorum.Onun dışında problemim yok çok güzel bi cihaz.
Şuan dişliyi hissediyorsunuz. İyice aşınınca gürültüsünü de hissedeceksiniz o zaman güzel bir cihaz olmadığını anlayacaksınız hocam. Ve evet dişli olduğu için o hissiyatı veriyor size.

Sorun değil hocam dişli olduğundandır.
anladım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şuan dişliyi hissediyorsunuz. İyice aşınınca gürültüsünü de hissedeceksiniz o zaman güzel bir cihaz olmadığını anlayacaksınız hocam. Ve evet dişli olduğu için o hissiyatı veriyor size.
tamamdır teşekkür ederim çünkü daha yeni bir cihaz direksiyon çıkacakmış gibi oluyor bende biraz endişelendim şahsen oyüzden yazdım.

anladım

tamamdır teşekkür ederim çünkü daha yeni bir cihaz direksiyon çıkacakmış gibi oluyor bende biraz endişelendim şahsen oyüzden yazdım.
2. el mi sıfır mı aldınız? sorması ayıp ne kadara aldınız?

2. el mi sıfır mı aldınız? sorması ayıp ne kadara aldınız?
Sıfır aldım,kasım kampanyasında 17 k gibi bi para verdim hatırladğıım kadarıyla.2.eli 11-12 ye vardı ama ürünün sağlam,sorunsuz olduğunu anlayabilen biri değilim risk almadan sıfır alayım dedim almışken

siz bu cihazı kullandınız mı

bir şey daha sormak istiyorum çünkü

bu merkez kısmında ffb yokmu yoksa benim ayarlarım mı yanlış

Sıfır aldım,kasım kampanyasında 17 k gibi bi para verdim hatırladğıım kadarıyla.2.eli 11-12 ye vardı ama ürünün sağlam,sorunsuz olduğunu anlayabilen biri değilim risk almadan sıfır alayım dedim almışken

siz bu cihazı kullandınız mı

bir şey daha sormak istiyorum çünkü

bu merkez kısmında ffb yokmu yoksa benim ayarlarım mı yanlış
Ben o cihazı 10 yıl önce kullandım ve oraya gömdüm. 2026 yılında hele 17k gibi bir rakam verilerek alınacak bir cihaz değildi. Ben 7 8 aydır her forumda bu fiyata daha sessiz sorunsuz Direct Drive modelleri var G29 çöpüne para vermeyin diyorum büyük bir çoğunluğu da kurtardım ama siz buralara bakmadınız sanırım.

Ben o cihazı 10 yıl önce kullandım ve oraya gömdüm. 2026 yılında hele 17k gibi bir rakam verilerek alınacak bir cihaz değildi. Ben 7 8 aydır her forumda bu fiyata daha sessiz sorunsuz Direct Drive modelleri var G29 çöpüne para vermeyin diyorum büyük bir çoğunluğu da kurtardım ama siz buralara bakmadınız sanırım.
bende biliyorum 17 k lık bir cihaz değil ancak başka seçeneğim yoktu bilindik marka almak zorundaydım.Ben o modeli ve markayı bilmiyorum.Genel olarak piyasa da kullanılmayan ürünleri almayı pek sevmiyorum.Foruma da hiç bakmadım sadece yt uzun kullanım videoları çeken insanlara baktım

birde bu merkez kısmında ffb yokmu yoksa benim ayarlarım mı yanlış?

bende biliyorum 17 k lık bir cihaz değil ancak başka seçeneğim yoktu bilimdik marka almak zorundaydım.Foruma da hiç bakmadım sadece yt uzun kullanım çeken insanlara baktım
Youtube'da sponsorlu videoları izlerseniz sonuç bu. Forumlarda gerçek kullanıcı deneyimi var.

Geri