Ben de öyle biliyordum ama zaten single ram kullanırken de normalde alınabilecek en yüksek değerleri alıyordum. Yani ben dual ram takınca fps artmadı demek yerine single ram kullanırken fps düşük değildi demek istiyorum.
Ben de fiyatlar düşerse Freezer 34 Esports Duo alacağım galiba havalar ısındıkça stok soğutucunun yetmediğini gördüm. Arkadaşlar önermiş zaten ama ben de baya araştırıp onu almaya karar vermiş biri olarak yazmak istedim.
Corsair Carbide Spec Delta kullanıyorum. Hava akışı, malzeme kalitesi, kablolama ve görsellik çok iyi, tavsiye ederim ancak Mag 100R'yi yakından incelemediğim için karşılaştırma yapamayacağım.
Sistemim bana yetiyor ama bi tık daha iyi olmasını isterdim. MSI X570 Gaming Pro Carbon, Ryzen 3700X, Inno3D 2060 Super Ichill X3 Ultra, 16x2 Adata XPG Spectrix 4133 MHz.
Bu sorun daha önce yoktu galiba son güncellemelerden sonra oldu. Origin uygulaması açıkken, belirli aralıklarla mouse imlecimin yanında mavi çember oluşuyordu ve ardından Origin uygulaması minimize durumdan masaüstüne beliriyordu. Bir gariplik var ama ne olduğunu anlayamamıştım. Demin Origin...