insanların meslek lisesini kaçış yolu olarak görmesi kadar saçma bir şey okumadım da, görmedim de. Arkadaşlar, evet meslek lisesinde ana temel dersler...
Az önce aradım, ilk başta meşgule attı, 5 dakika sonra kendisi geri aradı, nereden sipariş ettiğimi falan sordu, kontrol etti, 1 2 gün içinde kargoya...
onlar çoğunlukla okulda önemli takımlara (okulu temsil eden takımlara) üye olan öğrencilerdir. O yüzden o arkadaşlara biraz istisna yapılıyor diyelim. Yani...
2 hafta önce cuma günü sipariş ettim, hadi ilk hafta rahatsız etmeyeyim yoğundur diye aramadım. Tam 6. günde aradım. yarın kargoya verileceğini söyledi. Bu...
Öyle yapan birisi değilim, yaklaşık 10 11 yıldır futbol kulüplerinde oynuyorum, az çok iyi bir yere de geldim. Fakat yetenekli değilim, o konuda da çok iyi...
Yani bunu ara sıra çok düşünüyorum, kendime "vay be bu konuda çok iyiyim" diyebileceğim bir konu yok maalesef. hiç bir zaman kendimi yeterli göremedim...
Empati yaparak düşün, liselerde gerek bıçaklanma, toplanıp ölesiye adam dövme olaylarına hep beraber az çok haberlerden şahidiz. hem çocuk tek başınayken...