KwiJzz

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• KwiJzz
      KwiJzz, Anakart kategorisinde Çözüldü✓ Anakart önerisi intel lga1700 başlıklı bir konu açtı.
      bütçem max 5.5 k ddr4 alma 5 e geçersin gibi önerilere kapalıyım farklı öneride de bulunabilirsiniz m2 slotu 2 veya üzeri olmalı teşekkürler
      • 1774187170892.webp
    • KwiJzz
      KwiJzz, HDD hala alınır mı?? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      yakın fiyata 1tb tercih ederim gene hocam +500 gb için 500-1000 lira zorlanır yani
    • KwiJzz
      hocam hem sıfır hem param güvende var hem bütçenizin 900 lira kadar altında bence alın geçin hayırlı olsun şimdiden 1774181201...
    • KwiJzz
      değerlendiririm hocam
    • KwiJzz
      hocam anakartta alacağım anakart harici bütçe 4 üstü görmez gibi duruyor çıkmadığı için zaten hdd düşündüm
    • KwiJzz
      Yani hocam şu şekilde düşünüyorum rekabetçi oyunlar için 500 gb yeterli hddye de hikayeli oyun kursam beklerim sorun olmaz varsın 5 dk sonra açılsın yükleme...
    • KwiJzz
      hocam çok enayilik geliyor 500 gb ssdye 3.5 4 vermek aynı cevap burda da geçerli hocam yani
    • KwiJzz
      KwiJzz, Dahili Depolama kategorisinde HDD hala alınır mı?? başlıklı bir konu açtı.
      SSD fiyatları çok uçuk, 500GB SSD'im var yetmiyor ekleme yapacağım ama kararsız kaldım. 500GB HDD mi alsam yoksa 2. elde SSD mi arasam? Önerilerinizi...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,036
Üyeler
190,846
Son üye
Doyle
Geri