sana önerebileceğim taktik hızlı rank atlamaya çalışma kendini geliştir mesela hiç koşarak sıkma adam baitleme aim fighttan kaçma tabi bunlaar gelişme aşamasında iken sonra bunları istediğin kadar yaparsın. Bir adama 15 mermi atarak toplam 30 kill aldığında çok bir anlam ifade etmez az mermi çok...
çok yüksek sens alışkanlığın yoksa düşürmeni tavsiye ederim sesin düşük ama dpi çok fazla yüksek sens alışmak zordur alışırsan çok avantajlı olursun ama alışma süreci normale göre çok daha fazla.
ryzen 5 3500 bu konuda sıkıntılı bende de aynı işlemci ve 1660s var fakat laptobu olan ve bende düşük sistemi olan kişiler beni fps de ikiye katlıyor 144 sabit alamadığım için lag bile yaşıyorum
başlıkta belirttiğim gibi 8-10 arası bilgisayar arayan bir tanıdığım var. İster laptop ister toplama ister hazır sistem olsun bilgisayar istiyor ama kasalıya daha yatkın gibi. Kendisine 8-10 k arası çok iyi bir sistem bulamayacağımızı belirttim ve maximum 12 bin tl ye çıkabileceğini söyledi...
En düşük bütçeye en kalitelisi üst seviye olmak zorunda değil zaten bu bütçeye olamaz sadece arada fifa oynamak için kullanacağım şimdiden tavsiyeleriniz için sağolun.
uzayımsı renkli wallpaperleri sevmiyorum daha çok gece ışık yansımalı ve çift renk kombinden oluşan duvar kağıtlarını beğeniyorum (oyun film karakter tarzı wallpaper atmayın lütfen)
Rdr2 yi rahat bir kafayla oynayıp bitirmek istiyorum ve oyunu bir anca bitirip giderek değil anlaya anlaya bitirmek istiyorum bu yüzden türkçe yamaya ihtiyacım var aranızda kullanan varsa tavsiye edebilirmi?