AC oynamıyorsan Motorsport da sarmaz diye düşünüyorum, aynısı F1 içinde geçerli. En kötü dene 1 saat sevmezsen, iade. Dürüst olmak gerekirse klavye ile...
Valla bilmiyorum hocam, sistem araştırmak uzun iş en az 1 saat alıyor. Tüm sitelere bakıp fiyat fln kıyaslamak zaman alıyor, tüm parçaları bilseniz bile :)...
Hesaplaması; 20k ekran kartı, 5.500 işlemci, 3000 ssd, 3000 kasa, 5000 güç kaynağı, 5k 16gb ram, 3k da 2 fanlı sıvı soğutma veya 2k ya hava soğutucu yine...
Blackwidow v4 şu an 4k civarı. Bence indirim başlığını kaldır, indirim değil🤣
Ben kullanıyorum klik klik çok tatmin edici sesi var ama evet sessizlik...
Windows yazıları sorun değil de, bazen açtığımız küçük pencere yazıları eski 400 pixel yazıları gibi oluyor ya ona gıcık oluyorum. Onun ayarı vardı da...
Tabi lojitek çöp🤣 bende bir beğenemedim, kulaklık mouse. Bir klavyeyi beğenmiştim o da eski model. Şimdiki modelleri baya sade bazen multi-media yok, bana...
Tekramarket güvenilir, bende anakart aldım, ayrıca MSI resmi distribütör olması lazım. Yanlış isem düzeltin.
1763667752
Ekran karta gelince, görüntüsü bir...
+ Amd chipset, auto detect yap. Ama o çok kasma yapmaz. Büyük ihtimalle ekran kartı driverı çözer. Bir tek onun driverı yoksa PC kullanılmaz hale gelir.
17. İşlemci daha iyi, şarj daha hızlı oluyor neredeyse 2 kat. Ekranlar aynı, boyut ve PPI da aynı, 17 is winner
1763667457
Bir mikrofonu bir tık daha kötü...
Valla gerçekten saçma olacak ama babamda 16 pro max var ama tel numarası, icloud farklı olmasına rağmen, diğer hesabı bağlanmak istiyor, halbuki ben...