5070 ve üstü, 9070, bence ancak o zaman istediğine kavuşursun. İkinci elde piyasayı pek bilmiyorum zaten nerdeyse sıfır fiyatına satıyorlar. O kadar bütçem...
Selamlar herkese, forumda SSD'ler hakkında baya yanlış bilgiler paylaşılıyor, SSD nedir, nasıl çalışır, hangi SSD alınmalı gibi sorularınıza bu rehber cevap...
Evet, işin uzmanı değilim ama tek bakılması gereken değer bence termal iletkenlik değil. Daha düşük değere sahip, iyi performans gösterenler var. Tabi bir...
Koreli tercih ederim.
Dodge Challenger da iyidir ama Ford Mustang de var şimdi, sonra orjinal m3 de var, şimdi birde yeni nesil m4 de var. 440 320'ye...
Yazdığınız şeyleri aratırken acıktım a* köyde yaşıyorum 21 yaşındayım daha hiç hamburger yemedim bile.
Pizzayı bi kaç ay önce yedim pek beğenmedim menemenin...
Windows'un sorun bul/çöz yap o böyle şeyleri halledebiliyor o da olmazsa sen manuel olarak kaldır ve yine sorun bul yap, o yüklesin. O zamanda olmazsa...
İlk olarak, dediğim gibi iGame o kadar iyi değil. Özellikle 5060 ve 5060 ti de ortalama bir kart. Ayrıca o sıra 5060 dedim çünkü üşendim :D zaten context...
Doğru bakarken yanlış bakmışım ancak bir ekran kartının iyi olması fiyatı yine o kadar iyi yapmıyor, o anakart 4k ve hesapta gördüğün gibi kasa ve psuya 8k...