Vatandan alınca işte yerinde test etme avantajı gibi bir imkan var ama belki ben monitörü eve getirdiğimde coil whine problemi gibi bir sorun oluşacak? Ne...
Aynen aynı satıcılar. Betaplus, Laptop.com.tr, Gaming,gen.tr hepsi aynı. İnsan biraz korkuyor ya tüketici hakem heyetiyle falan uğraşmak istemiyorum. Bir...
Buradan monitör almayı düşünüyorum ama internette baya kötü yorum yapanlar olmuş. Milletin iade gönderdiği ürünleri satıp duruyorlarmış. Pek güvenilir gibi...
hocam bu tclyi çok övüyorlar falan da benim sana önerim mağazaya gidip bakmadan tv alma. bana da öneriyorlardı mağazaya gittim baktım oyuncak gibi tv'ydi...
hangi testleri yapmamı istiyorsanız detaylı yazarsanız yarın akşam yardımcı olmaya çalışırım hocam onun haricinde ses de yok onu bende gördüm ama kapatınca...
Çok teşekkür ediyorum. Sizi de çok yormak istemiyorum ama aklıma takılan bazı sorular var. Bunlara yanıt verebilirseniz gerçekten fazlasıyla yeter de artar...
Hocam deneyimlerinizi yazar mısınız kısaca artı eksilerini yorumunuzu yapar mısınız? yaparsanız gerçekten çok memnun olurum çünkü bende almayı düşünüyorum...