L

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• L
      lunnarsurface, Sistem Ram ve Ssd Yükseltme başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      teşekkürler 2x8gb vengeance 3000mhz cl16 ram aldım 4 adet takılıyken pc boot olmuyor 3 adette sorun yok slot ve ramler sağlam herhangi bir ayar mı gerek...
    • L
      lunnarsurface, Toplama Bilgisayar Tavsiye kategorisinde Sistem Ram ve Ssd Yükseltme başlıklı bir konu açtı.
      Arkdaşlar selamlar geçen hafta bir sistem aldım. Şimdilik ram ve ssd işimi görüyor ilerisi için yükseltme yapmak istiyorum. Elimdeki ramleri satmadan 48 gb...
    • L
      lunnarsurface, . başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Belki alacaklara faydası olur marketplaceten bu sistemi buldum ve aldım 10 gündür kullanıyorum sorunsuz. ramleri 32gb yaparım ve ssd yükseltirim beni baya...
    • L
      lunnarsurface, . başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Teşekkürler cevaplar için ben de tam bilmiyorum markasını soğutucu stok olması gerek. Ederi nedir ortalama ben fiyatlara çok hakim değilim bayadır...
    • L
      lunnarsurface, Toplama Bilgisayar Tavsiye kategorisinde . başlıklı bir konu açtı.
      Selamlar herkese arkadaşımdan bu pcyi almak istiyorum 25-26 civarı uygun olur mu klavye mouse dahil ya da harici olarak fiyat nasıl sizce teşekkürler. AMD...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,875
Üyeler
183,176
Son üye
ananıavradını35
Geri