Lxran isimli üyenin son etkinliği

• Lxran
    Lxran, ARC A750 DRİVER GÖZÜKMÜYOR başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    hocam normalde bunu kurdum zaten hatta daha önce indirdiğim için(2) yazıyor sonra tekrar sildim komple ddu ile tekrar indirdim tekrar kurdum
  • Lxran
    hocam özür diliyorum beta onda değilde sonradan içinde olması gereken ama olmadıgı için bana chatgpt den indir dediği bir şey bak şu
    • 1774368077184.webp
  • Lxran
    hocam ona baktım ancak 4g above ye dokunamıyorum açık ztn sanırım intel graphics i kendim ayriyeten indirince geldi oda beta anlamadım kafamda karıştı
  • Lxran
    Lxran, Ekran Kartı kategorisinde ARC A750 DRİVER GÖZÜKMÜYOR başlıklı bir konu açtı.
    ya driver indirdim ancak sağtık yaparak bunu göremiyorum oyunlarda drop oluyor aldığım kişi biostan bi ayarı vardı ben yaptım dedi hala dönmedi çalışıyor...
  • Lxran
    Lxran, Xbox kategorisinde Bu kollar sorunlumu?(ACİL) başlıklı bir konu açtı.
    Birkaç saat öncesinde xbox one s satın aldım 4.500e geldi sipariş ile letgo üzerinden aldım satıcı kolların testini koymuş ben anlamadığım için bakmadım...
    • IMG_5397.webp
    • IMG_5398.webp
  • Lxran
    Lxran, IOS İp 11 ios 18e geçiyimmi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    tamamdır hocam teşekkür ederim
  • Lxran
    Lxran, IOS Yazılım kategorisinde IOS İp 11 ios 18e geçiyimmi başlıklı bir konu açtı.
    Arkadaşlar ip 11 prom var ve uzun vadeli kullanmayı düşünüyorum güvenemediğimden hala ios 17 kullanıyorum 26 yi hiç düşünmüyorum ama 18e sizce geçilirmi...
Geri