Arkadaşlar merhaba ios 17.5.1 sürümü için jailbreak atmak istiyorum fakat izlediğim videolarda sürekli 2 uygulama indirin açılacak reklam diyorlar fakat indirmeme rağmen açılmıyor. Eskiden bilgisayara checra1n adında bir uygulama indirip onun üzerinden jailbreak atardık şu anda onu bulamıyorum...
Merhaba arkadaşlar, Gigabyte B450M S2H V2 anakartını kullanıyorum ve Windows 11'e geçince bir hata aldım ve bunun için TPM 2.0 diye bir özelliği açmam gerektiğini öğrendim. Daha sonra BIOS'tan bu özellikleri açıp F10+enter yaptığında bilgisayarın açılış ekranında sanki delete tuşuna basıyormuşum...
Arkadaşlar merhaba şu anda her üründe indirim var bana 5000-6000 tl bandında bir monitör önerebilir misiniz? Fps oyunları oynamak için. Aldığım ortalama fps 150 falan.
Ben bu asus monitörü ve lenovo monitörünü buldum sizce nasıl?
bilgisayar uyku modundaydı, açtım ekran gelmedi sonra kasadan yeniden başlatma tuşuna bastım açtığımda sürekli veren çökmeye dair uyarıları verdi sonrasında oyuna girdim kasmaya başladı baktım ki cpu %100
Selam arkadaşlar normalde hep kullandığım arka plan açık yine Wallpaper Engine de fakat işlemci kullanımı %100 oldu buna ek olarak 2 monitör kullanıyorum 2.monitörümü algılamıyor ve bilgisayarda uyku moduna geçme seçeneği gitti bu sorunları nasıl çözebilirim?