Aj159 apex için aldım bunu normal skatezlerinden farkı olmadı ikiside hemen hemen aynı malzeme ikiside slikon zaten malzeme olarak PTFE yada benzer malzeme kalitesinde olanlara bak bu alınmaz
1740362672
https://share.temu.com/P2c1Wcqcb5A bu PP malzeme olduğunu söylüyor bunu deneyebilirsin ben...
Bilgisayarımda neden oldugunu anlamadığım bir sorun var ekranın belli bir yeri donuyor ve bazen mouse'u götürüp silebiliyorum sadece masaüstündeyken oluyor bu sorun oyun oynarken olmuyor
mesela chromeda sekmeler arası geçiş yaparken bazen sekmenin belli kısmı donuyor ve diğer seçmeye geçtiğimde...
Sertifkalar verimlilikleri ile alakalı 80+ bronze silver gold diye gidiyor daha iyi sertifikaya sahip psu daha az enerji tüketip daha iyi verim sağlar gamepower frisby gibi markaların önerilmeme sebebi sistem güç istediğinde elektirik gittiğinde veya başka bir şey oldugunda patlamaları ve...
Bende de 5600 + RX 6600 var 300-400 fps civarı alıyorum son günlerde anlamsız bir şekilde drop yiyorum oyunu ilk açtığım da aşırı şekilde olurken sonrasında azalıyor dmde bu durumu yaşamıyorum çok çok nadir oluyor sebebini çok merak ediyorum
Aslında darboğaz oranı düşük ama bu şekilde bile işlemci performansı yetersiz kaldıgından fps düşüşü oluyor olabilir istiyorsan ekran kartına daha çok yük binmesi için grafikleri yükseğe alıp deneyebilirsin yada eski ekran kartına geri dönebilirsin sabit bir fps için sorunu cs gibi işlemci...
https://photos.app.goo.gl/KnWt9hTUQNoEbScx9 buyrun videoda anlattım tek bir kere mod değiştirmek yeterli oluyor daha sonrasında kolu açmak için sadece home tuşuna basın sürekli bu modda kullanabilirsiniz
bluetooth ile oluyor isterseniz RB+HOME (Android mode) isterseniz LB+HOME (IOS mode) şeklinde bluetooth moda alın bluetoothta oyun sırasında geçikme sorunu yaşadım 1 oyunda test ettim
kolun kablosuz açıdan sorunları var açıkcası çok önemli değil ama kolun dongle'ı dandik keşke dongle yerine...
evet 220tl oluyor ilk indirime özel vergiyle 350tl civarı alırsın ama değer mi bilmem dongle'ı kötü kablosuz olarak eğer biraz uzaktaysan tuş basmamazlık yapabiliyor oyun sırasında ama aliexpresste daha iyileri vardır heralde
1714510136
ilk lb sonra home kullanım kılavuzunu paylaştık önceki...