Ben de kullanıyorum ama yaklaşık 1 aydır. Mikrofonu evet bu fiyata göre biraz kötü ama fiyattan bağımsız tatmin edici bir mikrofonu var sesi net iletiyor...
Hem dışarda müzik dinlemek, telefon görüşmesi yapmak ve el konsolunda dışarda oyun oynarken fazla sırıtmadan kullanılabilir, hemde evde oyun oynarken...
Hawk fab v4 kullanıcısıyım. Koltuk rahat ve güzel. Garanti desteği de çok iyi. Kolçağı kırıldı fotoğrafını gönderdim. Direkt yenisini kargoya verdiler...
format attığın usb'ye daha çok zararı vardır ama elbetteki boşu boşuna dosya yazıp kaldırıyorsunuz dolaylı olarak ömründen yiyor. Doğrudan bir zararı yok ama.
Bu direksiyonun kendisi hakkında bir fikrim yok ama vitesi aşırı dandik. Çok çabuk bozulabiliyor. Birde bu aygıtta yazılım yoktu diye biliyorum çıkardılar...
Bu MSI Monitörü satın aldım birkaç gün önce geldi ilk deneyimlerim harika. Bir sorun yok renkler güzel. n11'de şu an 7699 TL fiyatı da çok iyi. Rakiplerine...
Benim kedi melek la ama şu anlamda; tırnağını keserken o da istemiyor tabi ama tırmalama yok miyav miyav kaçmaya çalışıyo bak ısırırım imajı yaratmaya...