Bir göz attım ama turknetten 1000 mbps kullandıktan sonra bana verebilecekleri max hız 75 mbps olduğu görünüyor. turknetteki hıza alıştığımdan geçiş...
bende normal 9. nesil gamepad'de var ama oynadığım oyunlarda trigger'ların normal tuş olma ihtiyacı yaşıyorum. Ondan dolayı almak istedim de en kötü iade...
Bence de aslında intele ne olacağı çok belli değilde var olan işlemcilerine olan desteği keseceklerini pek sanmıyorum alırsam işlemci alıp kullancam sadece...
Şu anın gereksiz masrafı, ileriye yönelik bir yatırım olabilir. Tamamen bütçen ve bilgisayarda neler oynadığında alakalı bir durum. Yeteceğini düşünüyorsan...
Merhabalar,
İmzamdaki sistemimde ilk güncellemeyi 4070 super ile yaptım. Sistemimi 2 yıldır kullanıyordum. Aslında bana yetiyordu fakat 2k monitör aldığım...
Nasıl bilmiyorsun? Açıkça servislerinin olduğu her ilde adres ve irtibat numarası var. Sana en yakın olan servisin irtibat numarasını ara şikayetini anlat...
Bunu almıştım aynı fiyattan 1 hafta önce ama sonradan pişman olup kutuyu hiç açmadan iade ettim ve 900 TL üstüne asansörlüsünü aldım. Cidden ihtiyaç ya...