DLSS 4'de her oyunda düzgün çalışmayacak ki. DLSS 3.5 bile her oyunda düzgün çalışmıyor. Ben bazı oyunlarda frame generation açtığımda çöküyor direkt god of...
biosum güncel. İşlemciyi değiştirmeden önce güncelledim ve sıfırladım. Sonrasında işlemciyi taktım bilgisayarı açtım. Bios'da xmp açtım sadece farklı bir...
Merhabalar,
Dün işlemci yükselterek 14400F'e geçtim. İşlemciyi taktıktan sonra sıradan stress testlerine soktum test etme amaçlı. Cibebench R23 testinde 12...
Düşük hızları açar mısın biraz? Koruma derecesi ekipmanın kalitesine göre değişir. 200+ hızlarda zaten bir yere küt diye çarptığında çok bir şansın olmuyor...
Böyle bir hedefin varsa motora gerek yok. Kırmızı ışıkta duran motorcuya arkadan girenler bile varken sen ben o ne kadar dikkatli olursak olalım birinin...
Ekipmanlarını tam takım giydiğin sürece sakat kalma riskin oldukça düşüyor.
Sen ne kadar dikkatli olursan ol başkaları yerine de dikkatli olmak zorundasın...
Bende crack kullandım. Yıllarca, hangi site olursa olsun ve ne kadar güvenilir deseler de, benim bildiğim bir şey var:
"Kimse Bedavaya Balık Vermez."
Bunu...
CMD komut sisteminden ping -t- google/opera/brave/librewolf vs yazınca brave 20 , google 25 , librewolf 70'den başlıyor..
Bir süre daha idare ederim ama...