tabi ki olmaz ama klavyeyi ilk aldığım zamanlardaki sessizliği yok şuanda zamanında ajazz vb almayı düşünüyordum fakat taksit imkanı yoktu acaba yağlasam...
Apex 9 TKL klavyem var gateron yellow switchli lube işlemi değil sadece tuşları çıkarıp switchlere bastırıp yağ sürsem klavye sessizleşir mi yoksa hiçbirşey...
selamün aleyküm arkadaşımla beraber oynuyoruz duo olarak fakat squad olarak da girmek güzel oluyor çok iyi oynamıyoruz genellikle 6. 7. oluyoruz eklemek...
var tabi ki vantage yazılımı var çok basit ve herşeyi yapabildiğiniz güzel bi program hatta yazılımı o kadar çok seviyorum ki lenovo laptop alasım var zaten...
param varsa veririm o an vermemezlik yapmam evet çok fazla dilenci olmayan sahtekar insanlar var ama gerçekten de kötü durumda olanlar var bu yüzden ben...
eğer masaüstü istemiyorsan çok güzel bir tercih yapmışsınız gerçekten hayırlı olsun ben de sizin adınıza sevindim lenovo laptop işini çok iyi yapıyor daha...
git öldür kendini cesaretin varsa burası teknoloji forumu allah aşkına dert tasa söyleme yeri değil söyleyecekseniz de böyle değil daha küçüksün anlıyorum...
hocam fps çok kötü 60 fps bile oynayamayacaksak isterse 5gb yer kaplasın umarım düzeltirler benim yer sorunum yok 2020 yüklerim ama 2020 de 3 tane yolcu...