Motorcu dostum benim ☺️. Dostum gelen seslere biraz takılan birisiyimdir. Motorumda falan da herhangi bir ses gelsin bulup yok ederim ama ekran kartına biraz yabancıyım. O kadar para verdim aldım oyuna girince anlattığım gibi bir ses geldi bi sormak istedim. Garantiye göndersem mi?
Arkadaşlar yeni bir ekran kartı aldım ve oyun oynarken garip ince bir ses geliyor.
Örnek: csgo oynuyorsun oyuna girerken bir sorun yok oyun başladığında ses de gelmeye başlıyor, rakip beni vurduğunda ses kesiliyor tekrar doğduğumda ses gelmeye devam ediyor. ( Video yükleyemedim) (Ekran kartı...
dostum toplamışsan al direkt dün 15 küsüre aldığım kasa şuan 16 küsür bekleme bekledikçe daha düşüklerine kalıyorsun. aldığın her şey iyidir:D:D Bekleme al
teşekkür ederim :)
1652694453
peki dostlar hazır böyle bir muhabbet yakalımışken size bir sorum daha olacak. Ben pc yi henüz toplama aşamasındayım PSU seçimini de sormak istiyorum. iki psu arasından hangisini takmalıyım?
FSP Hyper 80+ Pro H3-550 550W 80+ White 120mm Fan bu
Xigmatek EN40711...
Dostlar 240hz 1080 p ekran mı almalıyım 144hz 2k ekran mı almalıyım? Birde 24 inç mi 27 inç mi daha iyi olur? Genel olarak oyun ve stüdyo işleri için kullanacağım.
.