Aldığınız sistem nedir bilgi verirmisinizCanlar yeni hazır sistem aldım oyun oynarken kendine reset atıyor youtube den videolara bakıp bir kaç ayar yaptım ama hala ayını. Sizce ne yapmalıyım?
msi afterburner yükle işlemci sıcaklığını test etCanlar yeni hazır sistem aldım oyun oynarken kendine reset atıyor youtube den videolara bakıp bir kaç ayar yaptım ama hala ayını. Sizce ne yapmalıyım?
amd 5600- xfx6650xt- msi b450m a pro- 16 gb ram- 600wat psuAldığınız sistem nedir bilgi verirmisiniz
o var dostum. sıcaklıklar normal. hatta sıcaklıklar baya düşükmsi afterburner yükle işlemci sıcaklığını test et
işlemci çok ısınırsa sistem otomatik yapabilir bunu
Oyundayken çat diye siyah ekran olup reset atıyorsa RAM'lerin yerini değiştir.Canlar yeni hazır sistem aldım oyun oynarken kendine reset atıyor youtube den videolara bakıp bir kaç ayar yaptım ama hala ayını. Sizce ne yapmalıyım?
aynen öyle oluyor dostum. teşekkür ederim bi denyeceğimOyundayken çat diye siyah ekran olup reset atıyorsa RAM'lerin yerini değiştir.
aynen öyle oluyor dostum. teşekkür ederim bi denyeceğim
gene oluyor dostum yaOyundayken çat diye siyah ekran olup reset atıyorsa RAM'lerin yerini değiştir.
XMP açıksa örnek vereyim XMP 1'de çalıştırıyorsa 2'ye çek ya da 2'de çalışıyorsa 1'e çek.gene oluyor dostum ya
UV yaptınız mı belki voltajı fazla düşündüğünüzde olabiliraynen öyle oluyor dostum. teşekkür ederim bi denyeceğim