Neler Yeni

Ekran kartı ses sorunu (RX6650XT)

MehmetG0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mehmet gevşek
Arkadaşlar yeni bir ekran kartı aldım ve oyun oynarken garip ince bir ses geliyor.
Örnek: csgo oynuyorsun oyuna girerken bir sorun yok oyun başladığında ses de gelmeye başlıyor, rakip beni vurduğunda ses kesiliyor tekrar doğduğumda ses gelmeye devam ediyor. ( Video yükleyemedim) (Ekran kartı RX6650XT)
Aynı ekran kartına sahip arkadaşlar da yazarsa sevinirim.

abcdefg1234

80+ Silver
Arkadaşlar yeni bir ekran kartı aldım ve oyun oynarken garip ince bir ses geliyor.
Örnek: csgo oynuyorsun oyuna girerken bir sorun yok oyun başladığında ses de gelmeye başlıyor, rakip beni vurduğunda ses kesiliyor tekrar doğduğumda ses gelmeye devam ediyor. ( Video yükleyemedim) (Ekran kartı RX6650XT)
Aynı ekran kartına sahip arkadaşlar da yazarsa sevinirim.
Duyduğunuz ses Coil Whine sanırım. Çözümü yok maalesef ama ciddi bir sorun da sayılmaz sadece ses duyuyorsunuz.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Yüksek ihtimalle coil whine sorunu. Bu seride kronik sanırım.

Can...

80+ Platinum

hacıbey

80+
Coil whine ise yapacak bir şey yok garanti bir şey yapmıyor ama eğer alalı çok olmadıysa iade veya değişim şansınızı deneyin

MehmetG0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mehmet gevşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Duyduğunuz ses Coil Whine sanırım. Çözümü yok maalesef ama ciddi bir sorun da sayılmaz sadece ses duyuyorsunuz.
Motorcu dostum benim ☺️. Dostum gelen seslere biraz takılan birisiyimdir. Motorumda falan da herhangi bir ses gelsin bulup yok ederim ama ekran kartına biraz yabancıyım. O kadar para verdim aldım oyuna girince anlattığım gibi bir ses geldi bi sormak istedim. Garantiye göndersem mi?

Can...

80+ Platinum
Motorcu dostum benim ☺️. Dostum gelen seslere biraz takılan birisiyimdir. Motorumda falan da herhangi bir ses gelsin bulup yok ederim ama ekran kartına biraz yabancıyım. O kadar para verdim aldım oyuna girince anlattığım gibi bir ses geldi bi sormak istedim. Garantiye göndersem mi?
Sorun yok diyip yollarlar uğraşma

MehmetG0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mehmet gevşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Coil whine ise yapacak bir şey yok garanti bir şey yapmıyor ama eğer alalı çok olmadıysa iade veya değişim şansınızı dene
Yarın bi arayayım o zaman dostum. Teşekkür ederim herkese

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hani yeni amd kartlarında sıkıntılar giderilmişti AMD işte bu ekran kartı kanadında bir türlü dengeyi kuramadı umarım en kısa zamanda çözümlenir bu durum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,029
Üyeler
164,600
Son üye
viyalanes
Top Bottom