İnternetteki ingilizce ve türkçe bütün kaynaklardan bakıp bir türlü çözemedim şu problemi videoyu fazla sesli izlemesem bile bütün sesleri karşıya veriyor. Kulaklığın üzerindeki tuştan mikrofonu kapattığımda dahi sesi karşıya veriyor kısacası ses yüksek olduğu için mikrofondan sekmesi gibi bi...
Ayarlarında bi problem yok sanırım steamin bir işe yaramayan dandik sunucularından kaynaklı. Çoğu kişinin ortak problemi steamin download hızından yavaş indirmesi başka platformlarda yaşanmıyor bu
MSI G244F modelinde karar kıldım siparişini verdim hocam zaten viewsonic alsam içim pek rahat etmezdi özellikle ayaklığı çok ince ve sağlam durmuyordu. Msi en azından kalitesinden emin olduğum bir marka
Her bileşeni aynı hocam ama ssd ye karar veremedim xpg diye hiç duymadığım bir markanın 1 tb ssd si 7400 okuma 5500 yazma hızına sahip modelini mi tercih etmeliyim yoksa samsungun 1 tb 3500 e 3000 modelini mi aralarındaki fiyat farkı samsung 60 tl daha pahalı
IPS monitörler oyun için nasıl bazen 1 ms ips monitörler ghosting yaratabiliyor sanırım
1696853849
Çıkıyor ama demek istediğim fazla kaliteli bi kablo değil ve 200 hz hissettirmiyor sanırım sadece duyduklarıma dayanarak söylüyorum pek bi bilgim yok