Çözüldü✓ Monitör önerisi lazım

mehmetycs

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
6000
165 hz IPS monitör önerir misiniz 5-6 bin tl maksimum

165hz Fast IPS 0.5 mprt 1ms GTG Pivot Hoparlör , tüm bu özellikler ile çok güzel fiyat
Prime a özel sağlam indirim yapılmış alınabilir
Benim net bir bilgim yok ancak şöyle bir rehber bulunuyor.

Ben güncel olarak kullanıyorum ve memnunum.

Ekler

• IMG20231011132622.jpg
    IMG20231011132622.jpg
    3.5 MB · Hit: 53
Evimde 6 monitör var ve tek monitör kullanan insanlar aradaki farkları anlayamıyor. Bu rehberde yazanlar doğru ise baya baya görüntü kalitesi kötü bir monitörmüş. Yazan özelliklerin bir anlamı yok. Alınmaz derim.

Tabi ki memnun olunabilir ancak rehberde belirtilenlere göre kağıt üstünde verilen verilerle gerçekteki performansı uyuşmuyor.
Evimde 6 monitör var ve tek monitör kullanan insanlar aradaki farkları anlayamıyor. Bu rehberde yazanlar doğru ise baya baya görüntü kalitesi kötü bir monitörmüş. Yazan özelliklerin bir anlamı yok. Alınmaz derim.
MSI G244F modelinde karar kıldım siparişini verdim hocam zaten viewsonic alsam içim pek rahat etmezdi özellikle ayaklığı çok ince ve sağlam durmuyordu. Msi en azından kalitesinden emin olduğum bir marka

MSI G244F modelinde karar kıldım siparişini verdim hocam zaten viewsonic alsam içim pek rahat etmezdi özellikle ayaklığı çok ince ve sağlam durmuyordu. Msi en azından kalitesinden emin olduğum bir marka
3 monitörüm msi ve çok kaliteli ürünler. Hiç birinde ölü pixel veya ışık sızması da çıkmadı. Genel olarak güzel monitörler üretiyorlar. Hayırlı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,452
Üyeler
190,750
Son üye
CptYBH
Geri