Neler Yeni

Çözüldü✓ ASUS ekran kartı mı MSI ekran kartı mı?

mehmetycs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet Yücesoy
Karşılaştırma sitelerinde ve yabancı redditlerde asus daha önde gibi ama msi daha pahalı hangisini tercih etmeliyim?

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Ucuz olanı al hocam modeller arası soğutma farkı oluyor sadece o da belli hatalı modeller dışında üzmez.

mehmetycs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet Yücesoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ucuz olanı al hocam modeller arası soğutma farkı oluyor sadece o da belli hatalı modeller dışında üzmez.
ASUS dual 4060 ti veya MSI ventus 2x alacağım soğutması daha mı kötüdür asusun

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
ASUS dual 4060 ti veya MSI ventus 2x alacağım soğutması daha mı kötüdür asusun
Hocam soğutma farkından kastım biri ısınır biri serindir tarzı değil. İkisi de gayet iyi soğutmaya sahip, genelde yakın olur. Biri 72 diğeri 73 gibi diyorum. O yüzden hangisi ucuzsa onu alın aradaki soğutma farkı akla kara değil yüzde 2 bile değil belki de

_AhmeT_-

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım

mehmetycs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet Yücesoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam soğutma farkından kastım biri ısınır biri serindir tarzı değil. İkisi de gayet iyi soğutmaya sahip, genelde yakın olur. Biri 72 diğeri 73 gibi diyorum. O yüzden hangisi ucuzsa onu alın aradaki soğutma farkı akla kara değil yüzde 2 bile değil belki de
O zaman asus olan sistemi tercih edip ssd ram upgradeliyorum daha iyi gibi

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
O zaman asus olan sistemi tercih edip ssd ram upgradeliyorum daha iyi gibi
Aynen hocam diğer her bileşen aynıysa ucuz olanı alıp ssd ram yükseltmek çok daha mantıklı. Hayırlı olsun şimdiden

mehmetycs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet Yücesoy
Aynen hocam diğer her bileşen aynıysa ucuz olanı alıp ssd ram yükseltmek çok daha mantıklı. Hayırlı olsun şimdiden
Her bileşeni aynı hocam ama ssd ye karar veremedim xpg diye hiç duymadığım bir markanın 1 tb ssd si 7400 okuma 5500 yazma hızına sahip modelini mi tercih etmeliyim yoksa samsungun 1 tb 3500 e 3000 modelini mi aralarındaki fiyat farkı samsung 60 tl daha pahalı

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Her bileşeni aynı hocam ama ssd ye karar veremedim xpg diye hiç duymadığım bir markanın 1 tb ssd si 7400 okuma 5500 yazma hızına sahip modelini mi tercih etmeliyim yoksa samsungun 1 tb 3500 e 3000 modelini mi aralarındaki fiyat farkı samsung 60 TL daha pahalı
XPG'nin ramlerini kullanıyorum 4 yıldır hiçbir sorun yaşamadım hocam. Çok sistemde kullanıldı XPG markası ama ssdsi hakkında bilgim yok pek. Arada 60 tl varsa samsung'a değer ama fiyat farkı fazlaysa gerek yok.

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
604
İsim
Mahir
XPG'nin ramlerini kullanıyorum 4 yıldır hiçbir sorun yaşamadım hocam. Çok sistemde kullanıldı XPG markası ama ssdsi hakkında bilgim yok pek. Arada 60 TL varsa samsung'a değer ama fiyat farkı fazlaysa gerek yok.
xpg nin ramleri iyidir alabilirsin

Top Bottom