Melih22 isimli üyenin son içerikleri

1. M

AOC 24G2SPU monitör alt ve üst kısımda çizgi problemi. mayıs 2023 de alındı.

merhaba monitorü ne yaptınız acaba bendede msi g2412 vardı alt tarafta cizler cıkmaya başladı itopyaya elden teslim ettim 14 gün oldu daha aramadılar ürün ne öneriyorlar
  2. M

garantiye giden sistemin tamir edilmeden geri gelme olasılıgı varmı?

merhaba bende sistemi oyunda ve boşta kapanıyor diye garantiye götürdüm ilk 1 hafta test etmişler ve sorun cıkmamış dediler ve teslim ettiler olursa tekrardan kutuları ile getirmemi söylediler sorun yine vardı götürdüm sorunu anlattım elden teslim ettim tekrardan test etmezler galiba 1 kere...
  3. M

Msi g2412 monitörümde cizgiler var

27 inc ne önerebilirsin kronikmiş buda
  4. M

https://www.itopya.com/aoc-27g4xe-27-180hz-05ms-hdmi-dp-adaptive-sync-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u26044. bu monitorü düşünüyorum iyi midir?
  5. M

kargo ile uğrasmıycam ben direk elden vericem zaten de para iadesi faturada ozaman alınan fiyatı vericekler demi 1760175137 yada bize model sundukları zaman istedigimiz modeli söylersek verirlermi ürün aldıgım zamanki fiyatla aynı ozellikleride benziyor soralım belki verirler
  6. M

evet
  7. M

evet garantisi var daha
  8. M

msi g2412 monitorumde altta renkli sabit bazen kaybolan cizgiler var ürün stoktan kaldırılmış garantiye gönderirsem değişim ne olucak bilmiyorum göndermeliyimmi
  9. M

Çözüldü✓ Bilgisayarım siyah ekran gelip yeniden başlama sorunu 0x0116 nvlddmkm.sys sorunu

hocam senin ekran kartı donanımsal arıza vermiş olabilir stabil bir sürüme geçtinmi ddu ile sildikten sonra ekran kartı driverini hızlı kurulum değil özel temiz kurulum seç düzelmez ise bilgisayarcıya kontrol ettirsen iyi olur
  10. M

Çözüldü✓ Bilgisayarım siyah ekran gelip yeniden başlama sorunu 0x0116 nvlddmkm.sys sorunu

Hocam nvidia sürümünü ddu ile temizleyip nvidianın sitesinden 576.28 sürümünu kurdum sorun çözüldü şuana kadar çökme donma yaşamadım yardımın için eyw
  11. M

Olmassa son çare ya format yada garantiye götürcem yapsınlar
  12. M

1752009668 Resim bırakınca uyarı veriyor kısaca adım olarak biosu güncelliyim ve olmazsa ddu ile bir önceki nvidia sürümüne döndürcem
  13. M

nvlddmkm.sys den once 1 kere kernel vermiş galiba resim bırakabilirim
  14. M

Ekran kartımı güncelledikten sonra bu problemler ortaya cıkmaya başladı yeni sürümü 2 gün once yükledim o günden beri ara ara kapanmalar eski sürüme geri dönersem düzelirmi acaba
  15. M

Hocam bios güncel değil galiba 04.11.2023 tarihinde aldım bilgisayarı ozamandan beri hiç güncellemedim 1752003810 Ddu ile temiz bir kurulum yaptım fakat değişmedi
Geri