Sıvı soğutucu aldım ışıklarını kullanamıyorum anakartımda 5v3pin argb girişi yok

Melih22

80+
Reaksiyon skoru
4
Ekran görüntüsü 2025-12-05 132511.webp
bu ürünü alırsam çalışırmı acaba

bunu alıp o görselini attığınız ürün ile çoğaltıp kullanabilirsiniz ama almanız gereken ürün benim attığın linkte ki ürün benimde anakartımda argb girişi yok benim attığım linkte ki ürünü kullanıyorum, attığınız görsel kontrolcü diye biliyorum size denetleyici lazım :D

bunu alıp o görselini attığınız ürün ile çoğaltıp kullanabilirsiniz ama almanız gereken ürün benim attığın linkte ki ürün benimde anakartımda argb girişi yok benim attığım linkte ki ürünü kullanıyorum
ikside aynı ürün değilmi zaten 2 side satadan gücünü alıyor bana ısık yansın yeter

ikside aynı ürün değilmi zaten 2 side satadan gücünü alıyor bana ısık yansın yeter
attığınız görselde ki ürünün çalışma mantığı şu. o ürüne sata ile güç verdiğiniz öbür portuna da anakartınızdan gelen argb kablosunu takıp çoğaltırsınız böylece 10 tane fanın argb ışığını yakabilirsiniz.

benim linkini attığım ürün satadan güç alır kendi içerisinde denetleyicisi var yani anakart'ı var ucunu sizin attığınız görselde ki port'a takıp fanlarınızın argb kablosunu sizin o attığınız görselde ki argb portlarına takıp ışık verebilirsiniz. bende aynı mantıkla kullanıyorum ama sizde ki gibi çoğaltıcı ürün yerine sıvı soğutmanın argb çoğaltıcı kablosu ile kullanıyorum.

Size gereken ürün " sata to argb denetleyici "

attığınız görselde ki ürünün çalışma mantığı şu. o ürüne sata ile güç verdiğiniz öbür portuna da anakartınızdan gelen argb kablosunu takıp çoğaltırsınız böylece 10 tane fanın argb ışığını yakabilirsiniz.

benim linkini attığım ürün satadan güç alır kendi içerisinde denetleyicisi var yani anakart'ı var ucunu sizin attığınız görselde ki port'a takıp fanlarınızın argb kablosunu sizin o attığınız görselde ki argb portlarına takıp ışık verebilirsiniz. bende aynı mantıkla kullanıyorum ama sizde ki gibi çoğaltıcı ürün yerine sıvı soğutmanın argb çoğaltıcı kablosu ile kullanıyorum.

Size gereken ürün " sata to argb denetleyici "
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

denetleyici olmadan calışmazmı yani kısaca ışıkları yansa yeterdi

2 ürünün girşide erkek uclu nasıl olucak peki 2 sini birbirine baglayamayız
attığınız görselde bir tane kablo var.

dediğim denetleyici kabloyu aldığınız zaman 3 pin'li uçunu o kablonun ucuna takıp diğer ucuna da çoğaltıcı aldığınız o ürüne takıyorsunuz. böylece denetleyicinin çalıştırabileceği argb fan 10 adet'e çoğalmış oluyor.

Tekrardan rahastız ediyorum kusura bakmayın bu ikisini alıp kullanabilirmiyim acaba araştırdımda

1764942118611.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,049
Üyeler
185,827
Son üye
Omnibob
Geri