ikside aynı ürün değilmi zaten 2 side satadan gücünü alıyor bana ısık yansın yeter![]()
DESFREE SATA TO ARGB SİYAH KABLO ARGB DENETLEYİCİ 5V 3PİN SATA GÜÇ KAYNAĞI MİNİ RGB DENETLEYİCİ - Fiyatı, Yorumları
DESFREE SATA TO ARGB SİYAH KABLO ARGB DENETLEYİCİ 5V 3PİN SATA GÜÇ KAYNAĞI MİNİ RGB DENETLEYİCİ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bunu alıp o görselini attığınız ürün ile çoğaltıp kullanabilirsiniz ama almanız gereken ürün benim attığın linkte ki ürün benimde anakartımda argb girişi yok benim attığım linkte ki ürünü kullanıyorum
attığınız görselde ki ürünün çalışma mantığı şu. o ürüne sata ile güç verdiğiniz öbür portuna da anakartınızdan gelen argb kablosunu takıp çoğaltırsınız böylece 10 tane fanın argb ışığını yakabilirsiniz.ikside aynı ürün değilmi zaten 2 side satadan gücünü alıyor bana ısık yansın yeter
attığınız görselde ki ürünün çalışma mantığı şu. o ürüne sata ile güç verdiğiniz öbür portuna da anakartınızdan gelen argb kablosunu takıp çoğaltırsınız böylece 10 tane fanın argb ışığını yakabilirsiniz.
benim linkini attığım ürün satadan güç alır kendi içerisinde denetleyicisi var yani anakart'ı var ucunu sizin attığınız görselde ki port'a takıp fanlarınızın argb kablosunu sizin o attığınız görselde ki argb portlarına takıp ışık verebilirsiniz. bende aynı mantıkla kullanıyorum ama sizde ki gibi çoğaltıcı ürün yerine sıvı soğutmanın argb çoğaltıcı kablosu ile kullanıyorum.
Size gereken ürün " sata to argb denetleyici "
attığınız görselde bir tane kablo var.2 ürünün girşide erkek uclu nasıl olucak peki 2 sini birbirine baglayamayız