bu yorumalara istinaden hemen iade edip kasa topluyorum. (aslında pek çok denememde yüksek değerler aldım ama dediğiniz gibi olsun) :))
1740663295
çok doğru hahahah :)
şöyle garanti işlerini pek sevmeyen biriyim bunda 3 yıl lenovo türkiye yerinde servis hizmeti bulunuyor ayrıca garanti işlemi bitmeden doa denilen işlemle cihazımın iadesini yapabiliyorum
1740662915
sıkıldığım zaman fatura bedeline istinaden iade edip toplama ya dönerim diye düşündüm :)
Bu konuda tekim zannediyordum maalesef demekki bu durum herkesde yaşanıyormuş.Artık hiç bir gizlilik poltika kuralı kalmadı gibi bu durumun acilen çözülmesi gerek bence
Hocam bu Benim kendi Şirketimden biri ve bu sektörde 20 yılı aşkın bir süredir varız. Ama evet söyledikleriniz doğru bu olaylara karşı acil önlem alınması gerek.
Bunu tavsiye etmemin nedeni V2 yazdıkları gibi bu yeni seride kronik olan sorunlar çözüldü kendim yüzlerce sattığımdan söyledim tabi bu yine sizin kararınıza kalmış. :)
Hocam şöyle eğer günlük standart kullanım yapıyorsanız geçmenize gerek yok ama bence geçmeyi tavsiye ederim hem kullanım açısından hemde işlemlerin daha hızlı olmasından dolayı çok memnunum tavsiye ediyorum. Yok ama bana Win10 yeterli diyorsanız artı bir uygulama veya oyun oynamıyorsanız. Sizin...