MiracNK isimli üyenin son içerikleri

1. MiracNK

BİLGİSAYAR TOPLAMAK YERİNE LENOVO THİNKSTATİON KASA ALDIM.

bu yorumalara istinaden hemen iade edip kasa topluyorum. (aslında pek çok denememde yüksek değerler aldım ama dediğiniz gibi olsun) :)) 1740663295 çok doğru hahahah :)
  2. MiracNK

hocam en başda diğer arkadaşa aynısı söyledim iş için aldım diye :) sanki ayıb oldu biraz lütfen
  3. MiracNK

şöyle garanti işlerini pek sevmeyen biriyim bunda 3 yıl lenovo türkiye yerinde servis hizmeti bulunuyor ayrıca garanti işlemi bitmeden doa denilen işlemle cihazımın iadesini yapabiliyorum 1740662915 sıkıldığım zaman fatura bedeline istinaden iade edip toplama ya dönerim diye düşündüm :)
  4. MiracNK

yok be hocam deme öyle oyun için değil daha çok iş için falan aldım. çoğunlukla adobe programları ile çalışıyorum ondan :)
  5. MiracNK

İŞLEMCİ: Intel(R) Core(TM) i5-12600K 3.70 GHz POWER SUPPLY 500W RAM 32GB DDR5 5200MHZ SSD 2TB M2.NVME KINGSTON NV3 HDD 2,5'' 1TB EKRAN KARTI Nvidia RTX A2000 12GB KISACA BÖYLE SORMAK İSTEDİĞİNİZ ÖZELLİKLERİ YAZIN. ÜRÜN LİNKİ ...
  6. MiracNK

WHATSAPP TANIMADIĞIM KİŞİLER BENİ ARAMIŞ GİBİ GÖZÜKÜYOR

İhitimali yüksek açığı bulunca hemen yapıştırıyorlar.
  7. MiracNK

WHATSAPP TANIMADIĞIM KİŞİLER BENİ ARAMIŞ GİBİ GÖZÜKÜYOR

Bu konuda tekim zannediyordum maalesef demekki bu durum herkesde yaşanıyormuş.Artık hiç bir gizlilik poltika kuralı kalmadı gibi bu durumun acilen çözülmesi gerek bence
  8. MiracNK

İntel i5-10400F için ram önerisi

Evet hocam binamız ağır hasar aldığından farklı yere taşındık şimdi Hilal kent tarafındayız.
  9. MiracNK

Hocam bu Benim kendi Şirketimden biri ve bu sektörde 20 yılı aşkın bir süredir varız. Ama evet söyledikleriniz doğru bu olaylara karşı acil önlem alınması gerek.
  10. MiracNK

Cihazınız eğer masaüstü ise; https://www.n11.com/urun/corsair-vengeance-lpx-cmk8gx4m1e3200c16-8-gb-ddr4-3200-mhz-cl16-ram-1391869?magaza=victory Eğer dizüstü ise; https://www.n11.com/urun/team-elite-ted48g3200c22-s01-8-gb-ddr4-3200-mhz-cl22-notebook-ram-2118065?magaza=victory Ürünlerini önere...
  11. MiracNK

Öneri 360MM sıvı soğutma önerisi

Bunu tavsiye etmemin nedeni V2 yazdıkları gibi bu yeni seride kronik olan sorunlar çözüldü kendim yüzlerce sattığımdan söyledim tabi bu yine sizin kararınıza kalmış. :)
  12. MiracNK

Öneri 360MM sıvı soğutma önerisi

Hocam zaten sisteminizde MSI baskın durumda ve ayrıca MSI Center ile de kullanmak için MSI dan şaşmayın derim.
  13. MiracNK

Çözüldü✓ Internet Kablosu Takili Ama Internete Baglanmiyor

Hocam adamın anakartının modelini nasıl buldunuz? :)
  14. MiracNK

Windows 10dan 11e Geçilir Mi?

Hocam şöyle eğer günlük standart kullanım yapıyorsanız geçmenize gerek yok ama bence geçmeyi tavsiye ederim hem kullanım açısından hemde işlemlerin daha hızlı olmasından dolayı çok memnunum tavsiye ediyorum. Yok ama bana Win10 yeterli diyorsanız artı bir uygulama veya oyun oynamıyorsanız. Sizin...
Geri