İntel i5-10400F için ram önerisi

metwrolly

80+
Reaksiyon skoru
10
Merhaba dostlarım İntel i5-10400F için ram önerisi alabilir miyim şimdiden teşekkürler şuanki kullandığım crucial 8 gb 2666 mhz

Merhaba dostlarım İntel i5-10400F için ram önerisi alabilir miyim şimdiden teşekkürler şuanki kullandığım crucial 8 gb 2666 mhz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cihazınız eğer masaüstü ise;

Eğer dizüstü ise;
Ürünlerini önere bilirim.
Ayrıca bunlardan 2x8 Almanız çok daha doğru olur sizin için.

Cihazınız eğer masaüstü ise;

Eğer dizüstü ise;
Ürünlerini önere bilirim.
Ayrıca bunlardan 2x8 Almanız çok daha doğru olur sizin için.

trendyol'dan ve n11'den link atmayın arkadaşlar dolandırıcı kaynıyor o siteler mağdur olur alacak arkadaş

trendyol'dan ve n11'den link atmayın arkadaşlar dolandırıcı kaynıyor o siteler mağdur olur alacak arkadaş
Hocam bu Benim kendi Şirketimden biri ve bu sektörde 20 yılı aşkın bir süredir varız. Ama evet söyledikleriniz doğru bu olaylara karşı acil önlem alınması gerek.

Hocam bu Benim kendi Şirketimden biri ve bu sektörde 20 yılı aşkın bir süredir varız. Ama evet söyledikleriniz doğru bu olaylara karşı acil önlem alınması gerek.
Victory'i hatırladım hocam devlet hastanesinin aşağısındaydı taşınmışsınız galiba

anakartın b460 veya h410 serisiyse 2666 mhz de calısır ancak b560 serisi bi anakart alırsan xmp ile 3200 e cıkarabiliyorsun sanırım

crucial ram leri bende kullanıyorum 8x2 16 gb 3200 mhz ama 2666 da calıstırabiliyorum b460 anakartım oldugu için mevcut ramine bi 8 daha koysan iyi olur

Merhabalar biliyorsunuz ki hepsi burada üzerinden aldığım ram sahte çıktı o yüzden iade ettim. sizden ricam 3. siteler olmasın bilindik itopya,vatan bu sitelerden bulup atar mısınız rica etsem teşekkür ediyorum şimdiden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,597
Üyeler
195,674
Son üye
VIANNÆ
Geri